Можете да го пренесе износот на сметката. Пополнете го формуларот нормално, но не плаќаат користење на PayPal - системот ќе ви покаже износ да се плати (во американски долари, се искажуваат во PLN во просек NBP девизниот курс на датумот на пренос). По пополнувањето на формуларот Ве молиме пратете ми на податоци PM ќе влезе, и Јас ќе ви испратиме на податоци за пренос. Откако ќе биде одобрен, трансферот ќе добијат лиценци.
Со купување на лиценци од една година бесплатни ажурирања, тогаш може да се прошири на лиценци и за надградби за уште една година.
Możesz przelać kwotę na konto. Wypełnij formularz normalnie, ale nie płać za pomocą PayPala - system pokaże ci kwotę do zapłaty (w dolarach, przelicz na złotówki po średnim kursie NBP w dniu przelewu). Po wypełnieniu formularza wyślij mi na PM dane, które wpisałeś, a ja odeślę ci dane do przelewu. Po zatwierdzeniu przelewu otrzymasz licencje. Wykupując licencje masz rok bezpłatnych aktualizacji, później można przedłużyć licencje i aktualizacje o kolejny rok.