Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 9 на 9

Тема: Јас треба да се знае дали Vbet ќе работат со DBseo

Помлад Член
    Зачленет
    Ноември 2014 година
    Мислења
    4

Default Јас треба да се знае дали Vbet ќе работат со DBseo

Здраво Гај Јас сум во моментов работат VBseo. Јас би сакал да го замени со DBseo и Vbet. Ми треба да знам дали тоа ќе работи пред купување на тоа. Дали ви се нудат инсталација услуги.

Ви благодариме за Помош

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Ние не планираат да го поддржат DBSEO во овој момент. Ние ја поддржуваме пријателски адреси. Па vBSEO корисниците можат да останат со vBSEO или се префрлат на пријателски URL-то.

Помлад Член
    Зачленет
    Ноември 2014 година
    Мислења
    4

VBseo е мртов тек. DBseo е далеку од најдобар на оптимизација опции споменати. Тоа ќе го направи целина многу смисла за поддршка DBseo. Тоа ќе го направи вашиот производ многу попривлечен. Секоја шанса што би кодот овој обичај да работат за нас? за надомест?

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Во овој момент ние не се планира да се интегрираат со dbseo. софтвер на vBulletin има свој мајчин пријателски адреси. Може да се обидете да се интегрираат на свој ризик, но се свесни дека ако го смените vBET код, тогаш ќе мора повторно да ја смените по секоја vBET ажурирање.
    Последен пат изменето од Marcin Kalak; 12-11-14 на 10:06.

Сениор
    Зачленет
    Јуни 2010 година
    Мислења
    276

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Ако сакате да ја отстраните vBSEO прво отстрани интеграција на vBET со vBSEO во vBSEO датотеки и во .htaccess.
    Ако не имаат проблеми со vBSEO без интеграција, но ти имаш прашања по интеграцијата тогаш Ве молиме да се создаде нова тема и пишуваат грешки содржина.
    Ако го промените оптимизација на DBSEO тогаш може да се обидете да се интегрираат на свој ризик, но се свесни дека ако го смените vBET код тогаш ќе треба повторно да ја смените по секоја vBET ажурирање.
    Последен пат изменето од Marcin Kalak; 28-11-14 на 10:39.

Сениор
    Зачленет
    Јуни 2010 година
    Мислења
    276

Само изненадени ќе продолжи да понуди поддршка за производ кој е искористен.

Сениор
    Зачленет
    Јуни 2010 година
    Мислења
    276

Ги отстранив .htaccedd код за vbet оптимизација и сите линкови се промени од / lang / страница до страница? Lang = глупости, така што не е решение. Јас ќе го Висат над повторно утре, и ќе видите, и можност за интегрирање на овие за плаќање? Најмалку запре најмување луѓе мислат дека со инсталирање на vbseo е добра идеја во овој момент.

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Ако сте го отстраниле интеграција vBET со vBSEO во Htaccess датотека и датотеката /vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php, /vbseo/includes/functions_vbseo_url.php тогаш можете привремено да го исклучите vBET.
    vBSEO тогаш ќе го анализирам врски во форумот јазик.
    Менување на линкови ќе потоа не се поврзани со vBET.

Ние можеме да ви помогне да ги отстраните интеграција vBET со vBSEO, но подоцна се промени линкови зависи vBSEO.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •