Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 5 на 5

Тема: Не можете да деинсталирање на производот

Default Не можете да деинсталирање на производот

Кога се обидувам и деинсталирање vB претпријатија Преведувач 3.3.6 тоа ми дава следнава грешка:

Фатална грешка: require_once () [function.require]:. Успеав отворање бара "/ xxxx / xxxx / public_html / вклучува / vbenterprisetranslator_functions_lang.php (include_path = ':/ usr / lib / PHP :/ usr / local / lib / PHP ') во / xxxx / xxxx / public_html / AdminCP / plugin.php (1556): eval ()' d кодот на линија 4

Изгледа дека се водат за исчезнати датотека. Ова беше бесплатна верзија и немам оригиналниот инсталирате датотеки таму.

Некој може да помогне?

Благодарам.

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Ако имате бесплатна верзија, тогаш тоа е верзија 2.3.6.
    Дали ви се деинсталирање на производот во AdminCP-> Приклучоци и производи-> Управување со Производи? Дали имате отстранети vBET правила .htaccess? Дали имате кеширање приклучок? Ако е така, испразнете го кешот.
    Ве молиме ставете линк до страницата со ова прашање.

Тоа мора да биде платена верзија тогаш. Тоа е дефинитивно 3.3.6. Или начинот на кој јас треба го деинсталиран.

Да, тоа е како јас го деинсталиран во AdminCP.

Грешка јас испратени погоре беше кога се обидов да го избришам производот. Не постои специфичен страница со проблемот.

Може да ми линк до инсталирате датотеки, па можам да се обидам и да ја замени таа датотека која потоа може да дозволете ми да го избришам?

Ти благодариме за помошта.

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Ве молам пратете ми PM пристап детали за Admin CP и FTP. Јас ќе провери што се случува таму

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Прашањето беше недостатокот на датотека вклучува / vbenterprisetranslator_functions_lang.php. Прашањето е решен.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •