Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast
Резултати 1 да 10 на 11

Тема: PHP предупредување на сите страници

Сениор
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    276

Default PHP предупредување на сите страници

Добивање на оваа на сите мои страници. Водење на најновата верзија.

Предупредување: Невалиден аргумент набавени за foreach () во / home / сајт / public_html / вклучува / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on-line 734

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Ве молам да ми даде линк до ова прашање. Ве молам да ми испрати PM пристап детали за Admin CP и FTP. Јас ќе провери што се случува таму

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Јас немам пристап до FTP.

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Брз лек за овој проблем:
    1. Отвори датотека вклучува / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Најди:
      PHP Code:
      if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag']) 
    3. Замени за:
      PHP Code:
      if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid']) 

Овој брз лек ќе бидат додадени во следното издание.

Сениор
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    276

Ви благодариме, што работел.

Сениор
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    276

Јас нема да ја најновата верзија на vBET. Морав да се ре-примени оваа фикс, но сепак е сега покажува на сите гости страници без разлика што.

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Јас не гледам на ова прашање на вашиот сајт.
    Најновата верзија vBET е 4.7.2. Вашата верзија е 4.7.1. Дали сте го направиле сменат?

Сениор
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    276

Да, јас омаловажувани видов ова, но тоа изгледа како тоа се случува во 4.7.1, како и. Тоа е само случува кога нема превод на услуги се достапни (на Google е означена како достапни во мојот случај, но јас немам клуч за API влезе за нив). Кога ова се случува теми се исто така не се преведува.

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Ако не имаат клучна Google тогаш тоа треба да се автоматски оневозможена. Можете рачно да го исклучите Google во AdminCP-> vBET-> Превод доставувачи Достапност. Ве молам дозволете ми да знам ако на Google го вклучите автоматски во AdminCP-> vBET-> Превод доставувачи Достапност.
    Ве молам дозволете ми да знам дали ова се решава проблемите.

Сениор
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    276

Quote Напишано од Marcin Kalak View Post
    Ако не имаат клучна Google тогаш тоа треба да се автоматски оневозможена. Можете рачно да го исклучите Google во AdminCP-> vBET-> Превод доставувачи Достапност. Ве молам дозволете ми да знам ако на Google го вклучите автоматски во AdminCP-> vBET-> Превод доставувачи Достапност.
    Ве молам дозволете ми да знам дали ова се решава проблемите.
    Всушност, се чини дека не бев во право. Иако Google е сега престојуваат надвор по поставувањето тоа рачно, се уште се појавува грешка. Сепак, тоа не се појавува цело време. Не можам да се најде модел. Природно си оди кога "Додади алтернативни таг" е исклучена.

Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •