Добивање на оваа на сите мои страници. Водење на најновата верзија.
Предупредување: Невалиден аргумент набавени за foreach () во / home / сајт / public_html / вклучува / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on-line 734
Добивање на оваа на сите мои страници. Водење на најновата верзија.
Предупредување: Невалиден аргумент набавени за foreach () во / home / сајт / public_html / вклучува / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on-line 734
Ве молам да ми даде линк до ова прашање. Ве молам да ми испрати PM пристап детали за Admin CP и FTP. Јас ќе провери што се случува таму
Јас немам пристап до FTP.
Брз лек за овој проблем:
- Отвори датотека вклучува / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Најди:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Замени за:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Овој брз лек ќе бидат додадени во следното издание.
Ви благодариме, што работел.
Јас нема да ја најновата верзија на vBET. Морав да се ре-примени оваа фикс, но сепак е сега покажува на сите гости страници без разлика што.
Јас не гледам на ова прашање на вашиот сајт.
Најновата верзија vBET е 4.7.2. Вашата верзија е 4.7.1. Дали сте го направиле сменат?
Да, јас омаловажувани видов ова, но тоа изгледа како тоа се случува во 4.7.1, како и. Тоа е само случува кога нема превод на услуги се достапни (на Google е означена како достапни во мојот случај, но јас немам клуч за API влезе за нив). Кога ова се случува теми се исто така не се преведува.
Ако не имаат клучна Google тогаш тоа треба да се автоматски оневозможена. Можете рачно да го исклучите Google во AdminCP-> vBET-> Превод доставувачи Достапност. Ве молам дозволете ми да знам ако на Google го вклучите автоматски во AdminCP-> vBET-> Превод доставувачи Достапност.
Ве молам дозволете ми да знам дали ова се решава проблемите.