Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 5 на 5

Тема: Игнорирај рачно не работат

Сениор
    Зачленет
    Ноември 2009
    Мислења
    168

Default Игнорирај рачно не работат

Претходно, ние го сторивме прирачник заобиколи го надминете овој проблем, но, сега, уште еднаш ова е докажување да биде проблем.

Имам форумот кој функционира како линк и директно укажува mysite.com / lensreviews.

Јас додадов "lensreviews" на игнорира рачно опција, меѓутоа, секој пат кога корисникот со преводи хитови со врски што водат, тоа оди во mysite.com / форуми / lang / lensreviews

Секое совети? Можеш да пробаш оваа како гостин на мојот форум дом.

Сениор
    Зачленет
    Ноември 2009
    Мислења
    168

Update: Тоа се случува само за логирани корисници со јазикот поставени во нивните профили. Обидете се да влезете како *********
    Последен пат изменето од vBET; 15-02-10 на 12:39. Причина: Отстранет пристап детали

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Јас сум само одиме таму. Исто така Ве молиме за вашата безбедност не испрати во јавноста било пристап детали. Ве молиме испратете оние на премиерот. Јас сум се менува вашиот пост да се отстрани оние податоци.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Отидов таму и најавени на тест сметка. Беше пренасочен на германски превод (Претпоставувам дека тест корисник постави германската стандардниот јазик). Прво отвори извор HTML и да се најде секој 'lensreviews "таму - сите линкови се во ред (без толку јазик). Потоа јас проверив еден од оние со кликнување на него, а исто така работел и - одредиште страница не е преведена.

Ве молиме проверете ја. Ако проблемот се уште постои, ве молиме да ни даде начин да го репродуцирате. Оној што е опишано тука не работи.

Сениор
    Зачленет
    Ноември 2009
    Мислења
    168

Па, ова е добра вест за мене! Неколку членови го опишаа ова прашање, и сум бил во можност да го репродуцира порано, но тоа не се случува веќе за мене или. Можеби тоа е затоа што променив "lensreviews" во "/ lensreviews" во игнорира рачно опција игра. Благодарам!

Исто така Ви благодариме за отстранување на тест пристап до сметката детали

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •