Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 6 на 6

Тема: За кеш табели во базата на податоци

Question За кеш табели во базата на податоци

Само едно прашање како тоа, она што за ако не го користите кеш на сите во vBET? Дали се спаси да ги избришете сите маси во врска со кеш? Забележав многу нови маси (156 маси во споредба со 3 маси во 3.2.2 верзија!) Беа додадени во мојата база на податоци во однос на кеш функционалност ...

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Нема смисла да го отстраните. Вие не може да се користи кеш токму сега, но можеби ќе во иднина. Празно, не се користат маси имаат апсолутно никакво влијание врз перформансите на системот.

Јас не планираат да го користат сите, дури и во иднина. Но, моето прашање не беше да прашам ако тоа имаше влијание врз перформансите на системот или vBET перформанси или не, за што јас не се расправаат околу ... Сакав само едноставен одговор дали би можел да ги отстрани масите или не. Јас само сакам да знам дали ова ќе престане vBET работа ако не го користите кеш на сите.

Ова е од лични причини и моето разбирање, тоа е тоа. Имам причините поради кои не поминуваат толку големо количество на маси во мојата база на податоци, може да се разбере ова?

Значи, тоа е безбедно? Само обичен одговор ве молам?

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ние не го обиде, но што знам кодот треба да бидат безбедни. Пред кеш се користи секогаш провери дали тоа е. Значи, ако сте го хендикепираните тогаш vBET не секогаш треба да одат во код со кеш кверија. Постои "треба", зашто како што сум го напишала ние не го пробате.

Благодарам. Јас ќе те оставам да знам дали некогаш сум го пробате.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •