Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 5 на 5

Тема: Цитирајќи прашања

Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    36

Default Цитирајќи прашања

Кога некој ќе одговара користите наводници, можам да видам дека цитати се преведени, но одговорот е, како и (но кликнување на 'надолу' стрелка не го покажува непреведен одговор). Дали има некој начин можам да го прават тоа така што наводниците не се преведуваат, или со кликнување на стрелката надолу секогаш покажува непреведен текст без проблеми, дури и ако цитати се присутни?

Пример:
    Code:
    http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017
    Верувам дека ова треба да биде лесен и едноставен фикс во мојот крај. Ќе ја цениме каква било помош.

Ви благодарам,
    gopalmm2

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Ако сакате некој текст не е преведен на корисникот порака, тогаш тоа влезе во notranslate BBCode-от (http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html).

Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    36

Не, тоа не е тоа што ова прашање е. Проверете ја врската и кликнете на втората "стрелката надолу" таму. На стрела не се прикаже непреведен текст при користење на текст VB е цитирање. Обидете се со читање моето мислење повторно. Кога велам цитати, мислев цитирајќи одговор VB е. Жал ми е за секаква конфузија.

Ви благодариме за вашата помош.

Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    36

Поради некоја причина, се чини дека се работи сега ... Не сум сигурен ако го поправив за мене, но проблемот е решен.

Ви благодарам,
    gopalmm2

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Мило ми е што реши ова прашање.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења