Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 5 на 5

Тема: Google email

Член
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    80

Default Google email

Моето име е Адам Feldman, и јас сум продукт менаџер во Google. Гледам дека сте се регистрираа за клучна за Google AJAX API, пред некое време и дека имате веб-сајт или апликација што употребата на тој клуч во од страна на серверот (мирен) барања.

Со цел да се помогне во спречување на легитимни прашања кои потекнуваат од еден единствен IP адреса од се класифицирани како автоматски пребарувања, ние сега се нудат нов URL параметар кој може да се користи за идентификување на крајниот корисник кој побарал барањето. Ќе потсетиме дека нашите Услови на употреба бара секое барање API да се направи во името на крајниот корисник акција, и овој нов параметар, "userip, треба да бидат вклучени со сите барања од страна на серверот да помогне да се осигура дека вашата употреба на API не е погрешно идентификуван како злоупотреба.
    Дали е ова додава во vbet?

Благодарам

Сениор
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    276

Јас само што влегов на истата e-mail. Од донесувањето на IP е нова функција на API, се сомневам дека е овозможен со vBET уште.

јас добив овој маил, што да правам?

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Тоа не е доручек - ние не сме во можност да се предвиди иднината и додадете нешто што не е постои во времето на производство

Што треба да направите - едноставно чекаат за нова порака, ние ќе го поддржат има Не постои брза - тоа не е потребно.

Помлад Член
    Зачленет
    Март 2014
    Мислења
    2

Тоа е навистина добар знак за добивање на Google пошта поврзана со објавување на вашата сметка.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •