Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 4 на 4

Тема: Забранета од Google?

Сениор
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    276

Default Забранета од Google?

Сум бил проблеми со Apache процесот е заглавен во работата на државните, после надградбата минатата ноќ. Во моментов не можам да се добие нешто да се преведе. Јас дури и се обиде да се врати на 3.2.2. Процеси само седат таму се додека не се добие 504 портал временското грешка.

Дали е можно на Google му забрани од страна на IP? Ако е така како можам да кажам?

Се работи добро само додека ми кеш беше ослободен со ажурирање

Сениор
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    276

Резултати одговорот: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post9

Проблемот е во мојот сервер е само давање на одговор на "504 портал истек на време". Освен тоа гледам многу, многу Apache процеси во W (работа) состојба, кои јазик линкови. Нема податоци се внесени во кеш.

Сениор
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    276

Добро - Мислам дека го сфатиле. Некаде јас целосно се занемаруваат. Мојот заштитен ѕид!
    Треба да го знае дека 1000 е на барањата на мин ќе го предизвика состојба во мојот ѕид. Како резултат на тоа, мојот сервер пристап Google се вратат резултати! DOH!

Јас дека сите работи во ред сега.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Големо да се слушне

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања