Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 3 на 3

Тема: Форум кеш Месинг до

Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    36

Default Форум кеш Месинг до

Здраво на сите!

Јас сум неодамна има проблем со мојот форум кешот. На само промените што ги направив беше тоа што јас надградени vbet 4.5.1, па мислев дека може да биде причина. Имав уште едно прашање пред и vBET најавени како администратор и се користи на FTP привилегии за да ја поправите проблем со надградбата. Со новата емисија во мојот форум е во тоа што, кој и се најавува не може да се види што се најавени во, освен ако тие се освежи страница. Истото важи и за премиерот и објавување. Без промени се гледа, освен ако тие се освежи страница.

Ова не може да биде проблем со vBET себе, но мислам дека може да биде најмногу веројатна причина затоа што само промените што ги направив неодамна е надградба.

Може ли некој да ме просветли за ова прашање? Дали е ова проблем со мојот vBET приклучок, или јас треба да погледне на друго место?

Ви благодариме за каква било одговор!

Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    36

Не е важно - тоа беше хостинг компанија прашање по сите. Phew! Сите решени ...

Жал ми е за сета мака. Не е vBET прашање тука, па ве молиме игнорира ова!

Банирани
    Зачленет
    Август 2012 година
    Мислења
    481

Мило ми е што реши ова прашање. Ги затворам оваа тема.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •