Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 5 на 5

Тема: Набавка прашања / инсталација

Банирани
    Зачленет
    Мај 2012 година
    Мислења
    1

Default Набавка прашања / инсталација

Здраво, јас сум прилично нов на vBulletin и mods, и така имам неколку прашања.

Јас би сакал да ги купите овој додаток / add-on, но сакам да бидете сигурни дека тоа е уште моментално поддржани во целост. Еден мој пријател купи ова за неговиот сајт, но тој не ја доби код за активирање потребно за тоа да работат. Тој исто така се обидел јавите поддршка неколку пати, но не добиле никаква помош.

Јас би сакал да ги купите овој, бидејќи тоа е најдобар преведувач сум го видел, но јас не сакаат да имаат никаква инсталација проблеми. Јас би ги купите инсталација поддршка, со додаток на, така што можете да инсталирате за мене со соодветна кодот е потребно за активација.

Јас, исто така може ќе те прашаат зошто мојот пријател не може да се добива никакви поддршка за неговата активација прашање? Тој не може да го најде својот код и преку е-маил неколку пати да го добие. Тој, исто така се обиде да направи мислења на овој форум но неговите постови не се појавуваат овде. Јас во голема мера би сакал да се добие оваа инсталирано многу наскоро на мојот форум, па вашиот одговор е многу ценет.

Ви благодариме.
    Фернандо

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Здраво
    Ако купите инсталација услуга ние ќе направиме целата инсталација, наместо од вас - Па вие не мора да се грижите за инсталација услуга.

За Вашиот пријател прашање. Ние го правиме сите поддршка само од страна на нашиот форум - и пост секој нов корисникот треба да бидат модерирани, така што тој не видел неговиот пост само откако тој го напишал. Ние одговори на секое мислење што е можно поскоро.

Тука е тема каде што слични ситуации го погодија (можеби ова е пост на вашиот пријател) КЛИКНЕТЕ - Како што можете да SE се обидовме да им помогне, но нема одговор од корисникот

Помлад Член
    Зачленет
    Февруари 2014
    Мислења
    1

Text automatically translated from: Italian to: Macedonian
    Translated text
    Здраво, колку време ви е потребно за вас да се инсталира и активира производ? Ми треба само 5 јазици, англиски, француски, германски, шпански и португалски, за други јазици не се заинтересирани во тоа време.
    Покрај тоа, се прашувате дали сте го направиле дури активирање слободен API-то, затоа што не знаат како да го активирате овие производи.
    благодарам
    Original text

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од fernando View Post
    Јас би сакал да ги купите овој додаток / add-on, но сакам да бидете сигурни дека тоа е уште моментално поддржани во целост. Еден мој пријател купи ова за неговиот сајт, но тој не ја доби код за активирање потребно за тоа да работат. Тој исто така се обидел јавите поддршка неколку пати, но не добиле никаква помош.
    Приказната што го напиша е лажен. И тоа е лесно да се препознае за нас дека беше измамен, бидејќи активациски код (лиценца кодот) е достапна за секој клиент на страната за download во близина за да ја преземете линк. Така да твојот пријател мораше да ја видите ако тој го презел производ.
    Исто така, тоа не е точно дека секој од вашите клиенти не добие помош било кога. Ние секогаш одговор на мислења на овој форум и можеш да го провериш себе само со одење нишка по нишка.

Така да се разјаснат - ние ги поддржуваме vBET и имаш овој форум за да ви помогне.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од Alex69 View Post
    Text automatically translated from: Italian to: Macedonian
    Translated text
    Здраво, колку време ви е потребно за вас да се инсталира и активира производ? Ми треба само 5 јазици, англиски, француски, германски, шпански и португалски, за други јазици не се заинтересирани во тоа време.
    Покрај тоа, се прашувате дали сте го направиле дури активирање слободен API-то, затоа што не знаат како да го активирате овие производи.
    благодарам
    Original text
    Инсталација е тривијална - само испраќате датотеки на сервер и product.xml од Admin CP. Сепак треба да го конфигурирате vBET. Потребните опции се опишани во README датотека.
    Последен пат изменето од vBET; 11-03-14 на 12:41.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •