Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 2 на 2

Тема: Бесплатно со ограничена функционалност или Пробна верзија?

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2012 година
    Мислења
    2

Default Бесплатна верзија

Пред да ги купите, јас треба да бидете сигурни дека тоа ќе работи зад моите компании Firewall. Ние го блокира многу алатки за превод затоа што корисниците можат да ги користат овие алатки за да стигнат до веб-сајтови, кои нормално се блокирани.

Дали постои верзија која има ограничена функционалност, или имал пробен период што ќе можам да ги тестираат во мојот ОК животната средина? Ако тоа функционира, јас ќе им помогнам на мојот производство на животната средина.

Друго прашање, не ми треба лиценца за мојата ОК на животната средина и ако сум го да работи во производството, како?

Благодарам

Дру

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Имавме бесплатна верзија кога превод на Google и Microsoft беше слободен. По тие го направија тоа платени застанавме поддршка бесплатна верзија од платени услуги треба оптимизација кои ги имаме во платена верзија.

vBET лиценца е по инсталација. Ако треба да го инсталирате на различни форуми, тогаш треба различни лиценци. По еден на секој форум се работи. Ако имате тестирање на животната средина која не е достапна за аутсајдери потоа по информирањето нас можете да инсталирате vBET на вашиот тестирање на животната средина. Се разбира дека треба да имаат дозвола во прв план.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •