Здраво,
vBET не признава дека на Microsoft Преведувачки API е надолу (бидејќи моето слободно волумен е над).
Здраво,
vBET не признава дека на Microsoft Преведувачки API е надолу (бидејќи моето слободно волумен е над).
Последен пат изменето од r.dziadusz; 07-05-12 на 22:02. Причина: BBCode-от уреди
Ако средина за стари Мајкрософт Преведувачки Api само го отстраниме твојот API во вашиот AdminCP. Ние не знаеме што ќе биде одговор од серверот од не постоечките API
Не, мислам Мајкрософт Сино. Јас само сакам да го користиме и слободниот 2mio а потоа Googles платени ... но vBET не признава дека Мајкрософт бесплатно 2mio се надвор ...
Последен пат изменето од r.dziadusz; 07-05-12 на 22:02. Причина: BBCode-от уреди
vBET треба да го признаа. Можете да ја молам PM пристап детали, со цел мене да се провери зошто го happend?
Но, тоа не го признае тоа. Проблемот продолжи. Обидете се сами: vBET (најновите), vBulletin (3.8) и имала 3,6. Преводи запира кога (Мајкрософт) бесплатно квотата е завршена, но работи повторно кога јас им овозможи на "само го користите Google".
Последен пат изменето од r.dziadusz; 07-05-12 на 22:01. Причина: BBCode-от уреди
Може да се молам PM вашиот пристап детали, со цел да провери што се случува
Здраво. Дали ова прашање се уште постои?
Нема одговор - се смета за прашање е нема. Ако не пишете во оваа тема