Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 8 на 8

Тема: не сите работат

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2012
    Мислења
    14

Default не сите работат

Здраво

Јас не го знам што точно овој проблем може да го провериш со мене ве молам, тоа само го преведе Главна страница плус некои страница, исто така некои Ланг, не се работи

што можам да направам ве молам?

thankx

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Здраво
    Може да се молам кажете кои превод API користите? Google Мајкрософт (кој?) Apiertium?
    Ве молиме извршете тест кој може да се најдат во вашата преземени датотеки / не-не-испраќате / Tools /
    Можете да го направите тоа купи качувањето PHP тест фајлови - секој за било која API ја користите - и од кандидира својот од вашиот прелистувач, и ве молам schare резултати

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Здраво
    Може да се молам кажете кои превод API користите? Google Мајкрософт (кој?) Apiertium?
    Ве молиме извршете тест кој може да се најдат во вашата преземени датотеки / не-не-испраќате / Tools /
    Можете да го направите тоа купи качувањето PHP тест фајлови - секој за било која API ќе се користи - па потоа се кандидира својот од вашиот прелистувач, и ве молам schare резултати

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2012
    Мислења
    14

Здраво

Јас го користам Microsoft и Apiertium.
    тука е тест за Microsoft:
    ************************************************** ****** -
    Почнувајќи тест за Microsft Преведувачки API од Сино

Комплетна знак:
    :/ / Schemas.xmlsoap.org/ws/2009/11/swt-token-profile-1.0 "," expires_in ":" 599 "," опсегот ":" http :/ / api.microsofttranslator.com "}

Резултатите од тестот: • »?" TranslateApiException: На Сино пазарот место Преведувач Претплати поврзани со барање ингеренциите има нула биланс:. ID = 3641.V2_Json.Translate.2E6B75B9 "
    Тест грешка:
    Врска време (ms): 30,1958007812
    ************************************************** ** -
    Јас воопшто не се види на тест за Apiertium и ми се чини дека тоа не е работа

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2012
    Мислења
    14

Здраво

Јас го користам Microsoft и Apiertium.
    тука е тест за Microsoft:
    ************************************************** ****** -
    Почнувајќи тест за Microsft Преведувачки API од Сино

Комплетна знак:
    :/ / Schemas.xmlsoap.org/ws/2009/11/swt-token-profile-1.0 "," expires_in ":" 599 "," опсегот ":" http :/ / api.microsofttranslator.com "}

Резултатите од тестот: • »?" TranslateApiException: На Сино пазарот место Преведувач Претплати поврзани со барање ингеренциите има нула биланс:. ID = 3641.V2_Json.Translate.2E6B75B9 "
    Тест грешка:
    Врска време (ms): 30,1958007812
    ************************************************** ** -
    Јас воопшто не се види на тест за Apiertium и ми се чини дека тоа не е работа

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2012
    Мислења
    14

Здраво

Јас само се забележи мојот 2.000.000 Ликови / месец од Microsoft finsh по 10 minet додадам на приклучок во ohhhh, ако јас ќе се преселат во платени тогаш тоа ќе ме чини многу.
    постои ли некој идеја што можам да направам?

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Во моментов не постои тест за Apertium - кој има строги граници.
    Можете да го прочитате овој пост како да се намали вашиот превод барања: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10411

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Јуни 2012 година
    Мислења
    14

Нема одговор па јас треба да се затвори оваа тема. Ако имате повеќе прашања во врска со оваа тема ќе се отвори тоа друг начин ве молиме напишете нов.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •