Здраво
Јас не го знам што точно овој проблем може да го провериш со мене ве молам, тоа само го преведе Главна страница плус некои страница, исто така некои Ланг, не се работи
што можам да направам ве молам?
thankx
Здраво
Јас не го знам што точно овој проблем може да го провериш со мене ве молам, тоа само го преведе Главна страница плус некои страница, исто така некои Ланг, не се работи
што можам да направам ве молам?
thankx
Здраво
Може да се молам кажете кои превод API користите? Google Мајкрософт (кој?) Apiertium?
Ве молиме извршете тест кој може да се најдат во вашата преземени датотеки / не-не-испраќате / Tools /
Можете да го направите тоа купи качувањето PHP тест фајлови - секој за било која API ја користите - и од кандидира својот од вашиот прелистувач, и ве молам schare резултати![]()
Здраво
Може да се молам кажете кои превод API користите? Google Мајкрософт (кој?) Apiertium?
Ве молиме извршете тест кој може да се најдат во вашата преземени датотеки / не-не-испраќате / Tools /
Можете да го направите тоа купи качувањето PHP тест фајлови - секој за било која API ќе се користи - па потоа се кандидира својот од вашиот прелистувач, и ве молам schare резултати![]()
Здраво
Јас го користам Microsoft и Apiertium.
тука е тест за Microsoft:
************************************************** ****** -
Почнувајќи тест за Microsft Преведувачки API од Сино
Комплетна знак:
:/ / Schemas.xmlsoap.org/ws/2009/11/swt-token-profile-1.0 "," expires_in ":" 599 "," опсегот ":" http :/ / api.microsofttranslator.com "}
Резултатите од тестот: • »?" TranslateApiException: На Сино пазарот место Преведувач Претплати поврзани со барање ингеренциите има нула биланс:. ID = 3641.V2_Json.Translate.2E6B75B9 "
Тест грешка:
Врска време (ms): 30,1958007812
************************************************** ** -
Јас воопшто не се види на тест за Apiertium и ми се чини дека тоа не е работа
Здраво
Јас го користам Microsoft и Apiertium.
тука е тест за Microsoft:
************************************************** ****** -
Почнувајќи тест за Microsft Преведувачки API од Сино
Комплетна знак:
:/ / Schemas.xmlsoap.org/ws/2009/11/swt-token-profile-1.0 "," expires_in ":" 599 "," опсегот ":" http :/ / api.microsofttranslator.com "}
Резултатите од тестот: • »?" TranslateApiException: На Сино пазарот место Преведувач Претплати поврзани со барање ингеренциите има нула биланс:. ID = 3641.V2_Json.Translate.2E6B75B9 "
Тест грешка:
Врска време (ms): 30,1958007812
************************************************** ** -
Јас воопшто не се види на тест за Apiertium и ми се чини дека тоа не е работа
Здраво
Јас само се забележи мојот 2.000.000 Ликови / месец од Microsoft finsh по 10 minet додадам на приклучок во ohhhh, ако јас ќе се преселат во платени тогаш тоа ќе ме чини многу.
постои ли некој идеја што можам да направам?
Во моментов не постои тест за Apertium - кој има строги граници.
Можете да го прочитате овој пост како да се намали вашиот превод барања: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10411
Нема одговор па јас треба да се затвори оваа тема. Ако имате повеќе прашања во врска со оваа тема ќе се отвори тоа друг начин ве молиме напишете нов.