Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 4 на 4

Тема: Оваа порака е напишана на шпански-кастилски

Банирани
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3

Smile Оваа порака е напишана на шпански-кастилски

Text automatically translated from: Spanish to: Macedonian
    Translated text
    Здраво на сите, вистина е дека ме привлекува овој мод за да видат дали платена верзија доаѓа со поддршка, и бидејќи јас сум тука, бидејќи во моменталната верзија на Google Мапа на сајтот секогаш ми дава грешки и предупредувања? создава датотека со повеќе од 1.000.000 адреси наместо поделени од 20.000 рачно како и другите, поздрав пријатели.
    Original text

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Тоа треба да чест поделба параметар. Тоа го прави на наша страна. Ве молиме бидете сигурни дека ќе постави дополнителен код на вистинското место. Google може да не, исто така, бидејќи Мапа на сајтот тежина премногу - па постави пониска вредност за Макс адреси во карта.

Банирани
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3

Thumbs up

Text automatically translated from: Spanish to: Macedonian
    Translated text
    Параметрите Имам проверени и се точни, тоа мора да биде Google проблем, но гледам дека Google имаат нормален проблеми, бидејќи на датотеката што ја создава е многу голема, ако не се направи себе јасни, јас се стави Sample image:
    Original text

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Како што гледате во имиџот на следниот ден беше во ред. Значи дали сте сигурни дека проблемот се уште постои? Ова може да биде историски порака.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •