Мир да биде врз тебе и Божјата милост и благослови Господа имам проблеми при Menendaa: Внатрешна грешка на серверот На серверот се сретнал внатрешна грешка или конфигурација, и не можеше да го пополните вашето барање. Ве молиме контактирајте го администраторот на серверот, webmaster@soqokaz.com И ги информира за времето на грешка, и нешто што го направиле тоа може да предизвика грешка. Нема повеќе информации за оваа грешка да биде достапна во грешка на серверот се логирате. Ве молиме имајте предвид дека јас влезат во контролен панел Истото се чини мене А понекогаш и јас се логирате Јас сум имаат проблем во присуство на надградби, но јас немам искуство во нивната работа Ова е порака ажурирање преку контролниот панел на директорот Калапи се пронајдени мора да се ажурираат да се вклопи со моменталната верзија! Се пронајдени [21] се до-to-date шаблони потребно треба да се случи и да живеат до новата верзија. Ние Ви препорачуваме да го стори тоа што е можно поскоро за да се избегне проблеми и дефекти во форумот! Кликни тука за да ги видите овие шаблони! Надевајќи се дека ќе помогне Бог да те благослови и ви корист
Последен пат изменето од r.dziadusz; 09-02-12 на 15:49. Причина: BBCode-от додадени
Здраво може да се молам да ни даде рачно на кои можете на вашиот vBET инсталирано?
Прикажи ги таг облак
Правила на форумот