Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 4 на 4

Тема: Подменија со јазик постави во недоумица URL-то не се покажува

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Default Подменија со јазик постави во недоумица URL-то не се покажува

Проблем: подменија со јазикот поставени во барањето URL не се покажува.
    Отвори нова нишка како праша.
    Со почит

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Здраво
    Јас сум проверка на вашата ситуација, но ве молиме да бидете трпеливи, како што ние не официјално поддршка на Вашиот софтвер на vBulletin верзија ми треба малку време за да најдете и да ја поправите вашиот проблем

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Здраво
    По неколку истражувачки знам што е проблемот. Во вашата верзија на vBET има некои vBulletin баг:
    ЗАБЕЛЕШКА: Оваа интеграција ќе направи вашиот Архива страници за да може да се преведе, но освен Архива страници под-форум - постои баг во vBulletin кои не дозволуваат да го направите тоа.
    Ние не можеме да го надминете овој проблем. Исто така, како што напишав во вашиот друга тема, вашиот форум, се очекува подфорумот работи парична казна. Погледнете:
    кликнете

Ако сè уште прашања во врска со ова прашање обратете се, ако не јас ќе го одбележи оваа тема затворена

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Здраво
    По неколку истражувачки знам што е проблемот. Во вашата верзија на vBET има некои vBulletin баг:
    ЗАБЕЛЕШКА: Оваа интеграција ќе направи вашиот Архива страници за да може да се преведе, но освен Архива страници под-форум - постои баг во vBulletin кои не дозволуваат да го направите тоа.
    Ние не можеме да го надминете овој проблем. Исто така, како што напишав во вашиот друга тема, вашиот форум, се очекува подфорумот работи парична казна. Погледнете:
    кликнете

Ако сè уште прашања во врска со ова прашање обратете се, ако не јас ќе го одбележи оваа тема затворена

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •