Здраво
ЧПП
Многу благодарам за линкот

Ако сакате да не го преведе некои делови на вашата страница можете трска употреба <-! VBET_SNTA -> и <-! VBET_ENTA ->. Само стави содржина вештерка можете не сакаат да бидат преведени во неа.
Јас го стави ова во дефиниција нели?

Не треба да се преведе некои стилови, само преведување во стил. Зошто ние преведување сите стилови, со кои имаме исти текст содржина, само различен стил
Може да се молам се опише тоа малку повеќе
ова е можеби секундарен проблем, не и нејзината премногу важно за сега, но тоа го објасни уште еднаш, и јас веќе го направи првиот пост погоре појасно премногу за Совети / трикови бр.2 и бр.3:

нормално е domain.com, и ако преведени стане domain.com / es /, неговата значи една страница, која преведени

нормален страница во други стил е domain.com /? styleid = xx, и ако преведена стане domain.com / es /? styleid = xx, неговиот просечен еден повеќе страница, која преведени, не и нејзината сила, страница, која треба да се преведе се удвојува

Јас веќе се користи Совети / трикови бр.3 над бидејќи неколку месеци движење, неговите дела

Од ЧПП :

4. Дали не е јасно вашата база на податоци кешот и се оневозможи автоматско чистење
Не заборавајте да се подобри вредноста на TTL кеш, па дури и се оневозможи тоа (0) - можете да го најдете тука: admincp -> vBET Кеш -> База на податоци за Кеш -> Кеш време да се живее (TTL)
За овој дел,

ако ние го поставите нула (0) во admincp -> vBET Кеш -> База на податоци за Кеш -> Кеш време да се живее (TTL)

е ова е дозволено од страна на Microsoft превод и Apertium?

и сме уште список во "Кеш чистење детали"?

и ние треба да се оневозможи закажани задача "vB претпријатија Преведувач (Табела Кеш почисто)"?

молам да ги споделите на најдобрите параметри за ова, повеќето од нив се со користење на сите превод на услуги