Здраво
Можам да добијам 500 грешка кога се користи googles v2 API и Microsoft API. Имате ли помисли кон причината?
благодарам
Здраво
Можам да добијам 500 грешка кога се користи googles v2 API и Microsoft API. Имате ли помисли кон причината?
благодарам
двете googlev2 и Microsoft тест додадени фајлови: 500 генерира грешки.
Здраво,
-Кога ќе појдам во вашата адреса, и да почне преведување Не можам да видам ниедна грешка
-Може да ве задоволи минатото тука својата резултатите од тестот?
Прво го стави вашиот тест датотеката во вашиот форум папка, од нив се кандидира, ако 500 грешка apears повторно ќе можам да го проверите на место, или можете да само песок ми PHP грешка се најавува
на вашиот URL: talkfinance.net во / ja / i може да видите некои преведениот текст, тоа е coused со делумно трансакција (прочитајте повеќе тука)
Но, ако се користи Google API v2 можете да го поставите свој граници, можеби ќе се стави ред Google API v2 клуч, откако работи тест ние тоа ќе го знае за сигурно
Квота е во ред на Gv2 сега, многу делумна преводи. Веднаш штом ќе го вклучите М $ да се добие на 500 грешка. Тестот датотеки се кандидира парична казна.
Околу 500 грешка за време на microsoft, не ти го поставите на сите vBet опции како што се вели во readme фајлот? Не ти испратите, Внеси еднаш- папка?
Може да обезбеди целосна грешка се најавите, или ако не можете да молам PM пристап детали, така ќе бидам во можност да го провери тоа на место
Да, јас качен на испраќате-еднаш папка, следеше надградба инструкции и се применуваат новите конфигурациски поставки.
Како што гледам вашите Microsoft тест не покажуваат никакви грешки, сега јас не знам зошто тоа не функционира само во Microsoft превод, coudl ве молам создаде тест сметка на вашиот FTP и со премиерот мене тоа?