Здраво. Жал ми е за време на чекање - бев во посета вчера.
Јас не пропушти дека / en директориум не постои во вашиот форум и тоа е само виртуелен - тоа постои во URL-то и тоа е пренасочен од страна на внатрешно htaccess.. Знам дека е добро. Она што го напиша е дека јас не гледам во логови ти дал секоја патека до директориумот вклучувајќи / en / и ви се пишува дека ова е причината. Логовите ти дал не кажува ништо за било која патека со / bg / Значи, зошто мислиш дека МО се обидува да се дојде до / патека / до / форум / en / слики - Каде ја гледате ова? Тоа е она што ми недостига. Јас не ја гледам во логови. Логовите се за нешто друго. Не се работи за не постоечките патека со / bg / Ве молиме внесете логови која вклучува информации посра како патека не беше пронајдена. Во овој момент јас сум збунет и не сум сигурен дека би ти дал погрешен трупци па ние не разбираме едни со други или прашањето не е поврзано со / bg / директориумот на сите.
Ти напиша дека ќе здраво ако vBET нема да додадете / bg / во URL адреси за CSS и слики - Ве молиме да ни даде рачно да страница каде што во HTML код ќе најдете линкови до CSS или слики со / bg / - ќе го провериш.
За апсолутна патеки - vBET не се менуваат патеката стил. Ако оригиналната патека е апсолутна тогаш подобрена патека (оној со код на јазик) ќе биде апсолутна. Ако оригиналната патека е релативна потоа и излез патека е релативна. Значи, ако сакате вашиот патеки да биде апсолутна, тогаш ве молиме само бидете сигурни дека на вашата оригинална (не преведени страница) се користат апсолутно патеки.
За скршени форматирање - Јас само се користат постапката која опишани и не можев да го репродуцирате. Дали сте во можност да го репродуцира тука повторно?