Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 1 на 4 123 ... ПоследнаLast
Резултати 1 да 10 на 33

Тема: Vbulleting 4.7 + имала 3,6

Хибрид Видите

Претходниот Пост Previous Post   Next Post Следниот Пост

Default Vbulleting 4.7 + имала 3,6

Изгледа како Има еден голем пауза тука, а промените побара пауза адреси зачувани во Google, во секој случај околу ова

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Каков вид на пауза адреси, молам да ми покаже еден од нив?
    Јас ќе се обидам да се репродуцира овој проблем во нашиот тест форумот.

Ја променив да VBSEO_URI, не работи и сл

Во суштина, ако таа се обидува да го промени или додаваат нешто за да на крајот од URL-то тоа ќе престане да работи

буквално јас Жаргон го користите овој приклучок во основа: P

Нејзините страшни идеја, а id сакаат да го направите да работи, но вториот i овозможи целиот сајт оди на 500 (внатрешни грешки)

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Добро си поставите опции правилно, исто така, ќе закачите од Внеси еднаш- папка
    vbet-превод-опции

тоа е папка под www корен со форумот

на папка е под форум корен

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Здраво.

- Ве молам бидете сигурни дека сте го направиле инсталација точни.
    - Исто така ве молиме осигурајте се дека сте направиле имала интеграција точни.
    - Исто така ве молиме бидете сигурни дека вашата htaccess промени се точни (ако не сте сигурни Ве молиме пратете ни целиот htaccess фајл и ние ќе го провери.)..
    - Исто така, Радек ви испратиме прашање кое не сте одговори - дали испратите фајлови од uplad-еднаш директориум?

Ќе најдете целиот опис во readme.html од vBET пакет.

Прво проверете дали вашата инсталација и интеграција беше точна.

Последен пат изменето од vBET; 11-10-11 на 01:19.

Im се помалку и помалку удобно со она што е потребно со овој мод како што јас го користат се:

1.) Сите змеј Бајт Техника приклучоци, сите инсталирани и сите работи
    2.) WikiVault
    3.) Имала

Јас, исто така бараат специфични повторно пишува, бидејќи јас го користам Akamai како мој CDN

Искрено, јас не сакате да го измените се веќе, јас не сакам моите кеширани врски во Google да се промени, не сакам да мора повторно да пишувам сите мои mods да ги работат тука човек.

Може ние само се справи надвор наплата и да се направи?

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од techanalyst View Post
    Im се помалку и помалку удобно со она што е потребно со овој мод како што јас го користат се:

1.) Сите змеј Бајт Техника приклучоци, сите инсталирани и сите работи
    2.) WikiVault
    3.) Имала

Јас, исто така бараат специфични повторно пишува, бидејќи јас го користам Akamai како мој CDN

Искрено, јас не сакате да го измените се веќе, јас не сакам моите кеширани врски во Google да се промени, не сакам да мора повторно да пишувам сите мои mods да ги работат тука човек.

Може ние само се справи надвор наплата и да се направи?
    Здраво.

Вие не треба да се промени се '- тоа е точно определени дека во текот на интеграција на имала треба да се менува 2 имала датотеки. Сето друго останува недопрен. Ве молиме кажете на кој дел од оваа интеграција да не се разбере.
    Вие не треба да ја смените вашата веќе индексирани линкови од Google - зошто мислите дека имате во моментов?
    Вие не треба повторно да се пишуваат сите ваши mods да vBET работа. имала е само додаток ќе треба да се интегрираат ако се тоа го користи. Мапа на сајтот генератор интеграција не е потребно на сите - што ќе работи во секој случај. Нема други приклучоци бара датотеката промени и повеќето додатоци не бараат да бидат интегрирани во сите (само оние кои крши vBulletin архитектура и не користете global_complete кука). Па дури и за куките кои се кршат vBulletin архитектура не треба да се интегрираат, ако не сакате да - ќе може да се игнорираат во vBET опции.

Ве молиме кажете она што не го разбираат во интеграција? - Ние ќе ви помогнеме Токму сега читање Вашиот коментар Имам впечаток дека вие може дури и не си го прочитал интеграција инструкции.

Не постои никаква причина за рефундирање на данокот и не само да го вратат бидејќи корисник тврдел дека прашање, кое никогаш не видовме. На овој начин секој софтвер пиратски би можеле да купат, кажете му дека тој има проблем кој тој нема да се појави и не дозволува за поддршка, барање за наплата и користи производот и онака на некои други форумот. Тоа е причината зошто не можеме да го вратат, особено дека најверојатно немате проблем со vBET само со вашата инсталација / интеграција. Исто така, дури и во случај на грешка, vBET тим корегира грешки.

Страница 1 на 4 123 ... ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •