Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 7 на 7

Тема: vBET 3.5.1 не retranslating кога на располагање

Сениор
    Зачленет
    Септември 2010
    Мислења
    256

Default vBET 3.5.1 не retranslating кога на располагање

Здраво, имам многу најновата верзија на vBET сметам дека ако имате достигна лимитот за превод или превод не е на располагање, тоа покажува на оригиналниот јазик, но кога преводи се достапни повторно тоа не го преведе тој пост, на пример може да се најде тука ЧЕКА на екранот EXCEL VBA / PANTALLA DE ESPERA EN EXCEL VBA промена на првото мислење е непреведен и следниот пост од член е преведена!

Ако сакате да погледнете часот мене и јас ќе ви даде кориснички пристап како гости само да го видите првиот пост.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ве молиме PM пристап детали. Ние ќе го провери.

Исто така, имајте на ум дека како што беше најавено во последните изданија оние кои не се оптимизирани уште. Тоа се бета верзии кој беше објавен брзо, бидејќи е важно да се реагира брзо на промените на превод на услуги страни. Токму сега работиме да го оптимизирате.

Да се вратам на вашето прашање - што треба да се види како изгледа тоа. Тоа е навистина чудно што пораката пред да не е преведен и следната е. Гледам тука 3 сценарија:
    - Грешка во vBET
    - Давателот да не беше на располагање, и следната порака веќе кеширани, бидејќи имате истиот текст и во другите тема
    - Давателот е на располагање кога превод отворени, пораки во различни јазик се преведени прво (BBCode-от се оценува на Vbulletin ниво) и кога vBET започне преведување остатокот од страната ќе се постигне граница па провајдер беше блокирана. Тоа пораката која е преведен е во различен јазик (кој се користи lang BBCode-от) тоа ќе биде причината.

Сепак ова ми треба да се види и провери што е навистина се случува во моментов не може да се види што навистина се случува таму.

Сениор
    Зачленет
    Септември 2010
    Мислења
    256

Здраво Мајкл имам премиерот да пристапите, можам да ви даде FTP и целосна admin ако ви треба

Сениор
    Зачленет
    Септември 2010
    Мислења
    256

Во времето на превод имав карактер рок определен до 300.000 сум до 100.000 сега затоа што цената е многу висока, но да сум подготвен да се подигне границата за секој тест ќе ви бидат потребни.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Јас бев таму - погледнете PM - Ми треба повеќе инфо (точната пост и точно превод - да ми даде линк да не преведени страница).

Сениор
    Зачленет
    Септември 2010
    Мислења
    256

Образложението во PM

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Според информациите во премиер темата беше изменета рачно и тоа не е очигледна сега. Значи - кога тоа се случува повторно пишете во постоечките конец. Јас ќе го одбележи го реши за сега (бидејќи ние немаме проблем сега) и повторно кога ќе најде нешто слично. Исто така, ако има каде lang BBCodes тогаш веројатно се случило она што е опишано претходно - lang беше преведен време страница генерација (BBCode-от оценува од vBulletin) и кога vBET почна да се преведе генерирана страница ќе стигне до граница и услуги одбива превод. Не можам да се провери сега - тоа е теорија само. Ние ќе се вратиме тука кога ве најдам слични конец.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •