Имам карактер рок за Google постави до 100.000 perday така со моите опции "Секогаш користете Google", "Користете го Google API V2", "Користете го Google за откривање" Кога ќе стигнат до таа граница и повеќе не се добијат резултати од Google плаќа тоа ќе биде можно бесплатно API-јата, тогаш проектот за производство на резултатите?
Така на пример јас го користам мојот Google дефиниција граница и Google не враќа резултат за мене (најверојатно се враќа грешка во кодот, како оние во твојот Google тест кодот) кога резултатот не се враќа тоа ќе биде добро ако vBET автоматски призна вина код и потоа се праќаат барање на друг API, како што е Microsoft (или било кој други што vBET подоцна поддржува) на овој начин ние сме уверени дека ќе добијат некаков резултат - за мене ова ќе биде многу, многу вредни оглед на тоа дека постојат ограничувања, дури и со платени верзии, тоа ќе ви овозможи да се прошири своите преводи граници.
на пример,
Google постави 100.000 Charcters дневно> искористени> vBET потег за следната API во листата> Мајкрософт 400K на час или 4M кога граница достигна vBET провери следната API и претходната да се види дали ограничување е укината или има некои додаток> или оди на следниот API или Назад кон Google платени кога граница достигна повторно> проверете следниот API .... итн и така на кружни проверка по ДОБИВАЊЕ грешка во кодот ќе ја продолжи, па прилично многу постојана способност да имаат преводи.