Да добро, јас чекам за најновото издание. Како и според Михал сме да се чека. Па јас навистина се надевам дека ќе бидат достапни многу наскоро, како што јас сум губење на се повеќе и повеќе членови, секој ден.
Да добро, јас чекам за најновото издание. Како и според Михал сме да се чека. Па јас навистина се надевам дека ќе бидат достапни многу наскоро, како што јас сум губење на се повеќе и повеќе членови, секој ден.
Исто така, имајте на ум дека во Google Преведувачки API v2 можете да го поставите вашите граници себе. Исто како што Радек напиша - Најновиот vBET верзија има решение за пристап API од провајдер - ние се префрлат на друг и доколку на сите граници се достигна тогаш атарот преведувач покажува оригиналниот текст. Да претпоставиме да се ослободи вчера нова верзија, но поради проблеми со интернет беше презакажана (знам дека е тривијална, но тоа беше викенд, на патување и целофан интернет не работат како да претпоставиме да). Оваа недела ние ќе го објави уште една верзија која го корегира прашањето со обележувањето на услуги како недостапен премногу често. Последната верзија марки не како на располагање кога било грешка доаѓа од обезбедувач на преведувачки услуги. Ова не е потребно - откривме дека Мајкрософт Преведувачки API испраќа различни комуницира за прашања како што се "серверот премногу зафатен", "истек на време". За такви грешки ние не треба да сметаат дека границите се достигнат. Па следното издание ќе го поправам и сметаат дека обезбедувач на преведувачки услуги недостапен само за посебни пораки кој децидно вели дека лимитот е достигнат.
Одговарајќи дека прашањето за платени Google Преведувачки API v2. Ве молиме само одете на Admin CP -> vBET -> Преведувачки услуги и ќе ја најдеш таму опис како да започнете со Google Преведувачки API v2 (таму е линк и објаснување како да се добие API клуч). Ве молиме запомнете дека v2 се плаќа за да можете да се разгледа за да се провери граници, можеби се отстранат некои јазици, и да го игнорира некои страници да се направи тоа поевтини. Цените се контролирани од страна на Google па не можеме да го промени.
Дали ви треба повеќе помош тука?![]()
Јас само се надевам дека ќе бидам во можност да ја користат новата верзија со слободна API е! Јас немам проблем со одење на платено, но на Google му е потребна кредитна картичка за тоа, и јас живеат и работат во Кина, и тие не прифаќа било каква кинески кредитна картичка за плаќање. Па јас сум измамен. Се обидов да дознаете за Мajкрософт ја плати API, но не можев да најдам каде да аплицираат за тоа.
Следниот изданија и понатаму ќе поддржува Google Преведувачки API, V1 (колку што постои) и бесплатен Microsoft Преведувачки API (колку што постои).
Ако имате прашања во врска со плаќања за Microsoft Преведувачки API, ве молиме побарајте тука: mtcont@microsoft.com
Според информациите кои ги добивме од Мајкрософт по 30 Март 2012 секој ќе бидат принудени да го користите платени верзија на Microsoft Преведувачки API, ДУРИ И АКО ќе го искористите само 2 милиони бесплатни карактери / месец. Тоа значи дека Microsoft ќе биде уште се слободни за оваа квота. Сепак тоа ќе биде потребно да користите Microsoft Сино пазарот:
Дали ви треба повеќе помош тука?Напишано од Mail from Microsoft
![]()
Последен пат изменето од vBET; 19-10-11 на 21:18.
Ви благодариме за инфо Михал. Така луѓето без кредитни картички не ќе можат да го користите Google или Microsoft. Па затоа vBET ќе биде од корист за мене. Ова е навистина најлошо вести досега!
Не сум сигурен за Microsoft исплати методи сега. И, се разбира, ние немаме идеја се Google ќе додадете нови методи за плаќање - ова е надвор од нашето влијание. Ве молиме прашајте Google за повеќе начини на плаќање.
Исто така, според оваа информација од еден од нашите корисници: http://www.vbenterprisetranslator.co...id-ms-api.html
Мајкрософт има претплата (не како Google кој им наплаќа на мува) - па тоа треба да бидат достапни за плаќање со многу методи. Јас разбирам дека Google треба да им биде дозволено да наплаќаат автоматски. Но, Microsoft има само една претплата па затоа треба да им биде дозволено да плаќаат со секој метод (однапред). Ве молиме само да го провериш. Ние ќе одиме таму по следното издание на vBET 4.x. Во овој момент не знаеме детали сеуште.
Дали ви треба повеќе помош тука?![]()
Јас само надграден на 4.4.4 и по 2 минути немам Преведувачки услуги достапни. Достигна лимитот за Google и Microsoft. Бот на овие бара кредитна картичка за да се обратите за платени API, без разлика дали ќе се обратите за претплата или не. (Мајкрософт) Па сега vBET е од корист за мене, и јас сум сигурен дека постојат многу форум сопственици без кредитни картички, или дека не можат да си дозволат платени преводи. Ова е кошмар!
Ако достигна границите, тогаш едноставно треба да чекате додека не е повторно достапна. Ве молиме забележете дека Мајкрософт има месечни и час граница, па ако не стигнат до својата месечниот лимит уште, а потоа ќе има нови преводи наскоро (vBET проверува на секои 10 минути прави провајдер е повторно достапна).
Google има за сигурни вториот рок (не знаеме што друго).
Ве молиме имајте предвид дека Мајкрософт дури после март 2012 година ќе обезбеди API за бесплатно со месечниот лимит од 2 милиони карактери (Сега е 4). Немаме поим што ќе се намалат или не. Во овој момент се знае дека таму ќе бидат достапни бесплатно граница.
За цени и исплати методи - уште еднаш ве молиме контактирајте со превод на услуги - она што го очекуваат од нас да направам околу тоа ...? :/
Ние ќе ја додаде поддршка за повеќе API-кога е можно. Уште немаме влијание врз условите на 3-ти превод на услуги. Ве молиме директни прашања директно на местата каде што тие може да се реши.
Последен пат изменето од vBET; 21-10-11 на 03:04.
Јас не сум ви ги обвинува за овој Михал, знам дека тоа не е вашата вина. Фактите се само дека нема да можат да ја користат vBET со слободен API е! Мојот форум е премногу голем, а границите се достигна во рок од 30 секунди. Значи она што е добар не дека ми? И јас веќе контактирале со превод на услуги. Не постои друг начин да се плати. Значи, повторно, не ти е грешка, но тоа го прави vBET застарени за големи форуми. (Ако немате кредитна картичка) и тоа е факт!За цени и исплати методи - уште еднаш ве молиме контактирајте со превод на услуги - она што го очекуваат од нас да направам околу тоа ...? :/
Ние ќе ја додаде поддршка за повеќе API-кога е можно. Уште немаме влијание врз условите на 3-ти превод на услуги. Ве молиме директни прашања директно на местата каде што тие може да се реши.
Колку што може да се молам да остане со vBET - ние сме во потрага за другите превод на услуги, пазарот се менува цело време ...
Исто така - ако не сте со помош на Google в1 веќе ве молиме да го исклучите кеш чистење. Нека кеш се наполни салата. Знам дека имаат големи форумот, но под претпоставка дека ќе ја имаат кеширани можеби слободен граници ќе биде доволно да ги покрие нови пораки. Исто така можете да го поставите vBET да се игнорира некои страници кои сметате дека не се важни за превод. На пример - RSS канали се менуваат цело време. Можеби ќе се откажат од преводи на архива ... Можеби на други места ...
Набргу - ве охрабруваме да се разгледа како да уште го користат vBET со нови ограничувања стави од 3 партија превод на услуги. И повторно - ние сакаме за поддршка на повеќе.
Дали ви треба повеќе помош овде? Или може да се постави прашањето како решен?