Вашите Microsoft превод API проект е точно, овој вид на грешка се појавува тука: MSDN-прашање Ве молиме прочитајте. Но, вашиот Google тест изгледа добро. Исто така, ако PM вашиот профил Acces би можел да бара било внатрешен проблем
Вашите Microsoft превод API проект е точно, овој вид на грешка се појавува тука: MSDN-прашање Ве молиме прочитајте. Но, вашиот Google тест изгледа добро. Исто така, ако PM вашиот профил Acces би можел да бара било внатрешен проблем
Последен пат изменето од r.dziadusz; 03-10-11 на 08:45.
гледам, но јас секогаш користам Google постави и користење на API V2 па ќе можам секогаш хит ми граница? Јас исто така имам ggogle API V2 како откривање
Дали јас разбирам дека точно - не сте користите Microsoft? Тоа не беше никогаш не е вклучено, на вашиот форум? Ве молиме имајте предвид дека Microsoft имаат месечни граници, па од вас достигне лимитот ќе мора да почека до следниот период. Тоа не е дневен лимит. Но, ако никогаш не сте се користи Microsoft пред тогаш не треба да стигнат до крај. Ве молиме разјасни - да не го користат тоа сега или не го користи на сите.
Мајкл, јас не сум во моментов користење на Microsoft, имам vBET собата да се користи Google само, откривање на Google API V2, користење Google API V2, пред дека јас се користи V1, водење на врската за Microsoft сега произведува превод но неговата спорадични, ако сметаат дека велат дека се месечни ограничувања, тогаш се разбира мојот граници сеуште не треба да се ресетира до 1 ноември.
Имам мојот лик рок за Google постави до 100.000 perday така со моите опции погоре кога дојде до тој рок и не се резултати од платени Google ќе слободен API, тогаш проектот за производство на резултатите?
Границите не се на наша страна, но на Microsoft страна. Информации дека е месечниот лимит е превземена од тука: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
Мравка вие сте во право сум направил малку грешка - целосна информации:
Така да, исто така, час граници. За жал за малку дезинформации - Јас треба да го прочитате повеќе внимателно. Дали Microsoft имате било какви други граници - обратете се на Microsoft. Во овој момент јас не сум свесен за други граници. Ако имаш порака за грешка форма Мајкрософт тогаш тоа значи дека ќе стигнат до некои од нивните граници. Ве молиме контактирајте со Microsoft за подетални информации - тоа е оние што ви дава грешка за такво барање. Не можам да ги објасни. Тоа е 3 партија. Во случај на погрешно копче порака за грешка е различно тоа што едноставно може да се провери.волумен ограничувања за слободна употреба, на 4 милиони карактери еден месец и не повеќе од 400K на час
Исто така, имајте на ум дека не треба да се 1 ноември - не знаеме детали за тоа кога новата временски период е започната. Дали е на календарскиот месец, или тоа е збир на изминатите 30 дена, или друг начин ... Навистина немаат идеја како Мајкрософт го управуваат - обратете се кај Microsoft ако повеќе детали се потребни. Како и да е, ако тоа е форма во изминатите 30 дена, тогаш тоа ќе ви овозможи секој ден да направи нови барања (ако не го употреби целиот лимит во еден ден).
Последен пат изменето од vBET; 04-10-11 на 00:15.
Добро Мајкл, јас ќе започне функција барање, можете да означите оваа тема реши за мене како што не служи било која намена![]()
Пробав да го испита овој грешка повеќе внимателно, но тоа е невозможно.Почнувајќи превод тест MS
Тест резултат: • »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Тест грешка:
Врска време (ms): 237,756103516
Треба да се постави на Microsoft себе, бидејќи тоа, исто така, може да биде внатрешна Microsoft прашање, ако сте сигурни дека не се постигне своите граници:
За да го направите тоа пишете е-маил на: mtcont@microsoft.com
Опишете го Вашиот проблем - употреба грешка од тестирање
Испрати вашите Microsoft Преведувачки API проект - Ова е главно начин не можам да го направи тоа од мене
Напиши обемот на преводи испратени на служба во карактери или MB / час и знаци или MB / ден
Последен пат изменето од r.dziadusz; 05-10-11 на 11:16.