Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 4 на 5 FirstПрво ... 2345 ПоследнаLast
Резултати 31 да 40 на 46

Тема: Повеќе грешки - Возиш ме луд.

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2010
    Мислења
    210

Im деинсталирање, јас не може да го користите овој веќе. Тоа е ѓубре.

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Ве молиме преиспита својата одлука, се работи на тоа

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2010
    Мислења
    210

Јас немам избор, не можат да работат.

Дури и кога преведени, ако имам 10 нови теми на ден тоа е околу 9 милиони карактери месечно.

Значи MS никогаш нема да се справат. Тоа не можат да работат дури и за мали форуми.

Големите форуми е невозможно да се работи.

Што ви се работите? Зошто јас треба да се почека?

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Секој ден ние се обидуваме да се подобри систем за превод и serach за други преводи API, пиво за многу корисник овој граници се enaugh, дали читање / користете го овој: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Сениор
    Зачленет
    Септември 2010
    Мислења
    256

Тоа изгледа како Google, исто така, ограничување на секојдневните повици на transaltions во V1!, Ова е многу тажно, ако морам да го отстраните овој мод тогаш јас ќе имаат многу илјадници постови кои ќе треба да го уредите.

Сениор
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    276

Еве еден пример на една од моите страници кои не се преведени: http://cellphoneforums.net/rim- *****... t335709-a.html

Измени: Претпоставувам дека има филтер на сајтот за "Б lackberry (без простор)?

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Тоа не е vBet грешки ве молиме прочитајте ја мојата порака во throubleshooting subforum: Клик! каде што, исто така, учествува во, или да се отвори нова тема за друго прашање е.
    Овој проблем е околу границите, но vBet сама по себе не ги имаат влијание врз тоа

Сениор
    Зачленет
    Септември 2010
    Мислења
    256

Quote Напишано од tavenger5 View Post
    Еве еден пример на една од моите страници кои не се преведени: http://cellphoneforums.net/rim- *****... t335709-a.html

Измени: Претпоставувам дека има филтер на сајтот за "Б lackberry (без простор)?
    Само провери вашата тема и тоа е токму онака како што ми се!

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

@ Змија: Имаш грешка 403, ова е propably не coused поради премногу долго пораки - (не оваа грешка) туку затоа што на многу барање во секунда, обидете се да оваа сугестија:
    Прво, проверете ако се уште се блокирани од страна на Google, ако одговорот е да -http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728, По вашата врска е отворено:
    admincp -> vbet -> превод опции -> губеа помеѓу преводи
    обидете се да се зголеми оваа вредност, и провери дали Google ќе го блокира повторно
    Забелешка: Не користите за да голема вредност, бидејќи тоа ќе го забават вашиот перформанси

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2010
    Мислења
    210

Ive деинсталиран, овој мод нема иднина, ве молиме да одговорите ми деинсталирање проблем конец.

Страница 4 на 5 FirstПрво ... 2345 ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •