Види спроведен екранот. Ова се случува само со Google Chrome и Firefox на CMS страници. Како гостин, тоа не се случи.
vBET поставки се е поставено за знамињата во врвот подножјето.
Измени: Не можам да испратите прилог.
Еве од сликата:
Види спроведен екранот. Ова се случува само со Google Chrome и Firefox на CMS страници. Како гостин, тоа не се случи.
vBET поставки се е поставено за знамињата во врвот подножјето.
Измени: Не можам да испратите прилог.
Еве од сликата:
Исто така, на forumhome преведувачот знамиња се под на форумот блокови
Дали се уште треба стандардно vBulletin изгледот на вашиот форум? Гледате ли што се случува на стандардниот распоред премногу?
Ние го проверуваат на нашиот тест форумот и тоа е работа добро за стандардно распоред. Забележете дека кога ќе се промени изгледот тогаш некои автоматско поставување можат да работат не како што се очекуваше (бидејќи на другите стилови - автоматизирање на поставување е едноставен текст конкатенација во соодветно место, но стилови може да го промени дисплеј место). Во таков случај само користење обичај за поставување на знамиња место и го рачно во соодветен шаблон, или промена знамиња дефиниција.
Да. Имаме исто така, на нашиот тест форумот - тоа е во ред. Автоматизирање поставување работи добро. Ова е врвот на подножјето. Само распоред е кукла и врвот на подножјето е поставено на колона место. Можете да го провериш во HTML код - знамиња се само на врвот на vBulletin подножјето. Може да се провери ги некои стилови за знамиња блок ќе го промени ставот, ако сакате.
За да се реши прашањето со forumhome знамиња ве молам само уредите vBET знамиња шаблон и да додадете на главната div дел:
Ние ќе ја тестира не е соодветно и за други знамиња локација и ако е, тогаш тоа ќе биде додадена во следното издание.Code:style="clear: both;"
Уредени:
Ова ќе го решите вашиот кабина прашања. Јас само проверуваат првото издание повторно - и јас бев во можност да го репродуцира (прв пат ми недостига информации за интернет пребарувач).
Изменето 2:
Само да го проверуваат за опера, Хром, IE, Mozilla - решение работи ред за сите оние пребарувачи за сите знамиња места. Ова ќе бидат вклучени во следното издание.
Последен пат изменето од vBET; 06-08-11 на 18:48.
Ви благодариме за Фикс!
Не е проблем. Тоа е веќе вклучена во vBET4.4.1