Како што се види дека постои уште проблем со redeclaring функција. Не можам да провери што точно се случува, но ако сте го направиле соодветни промени во имала датотека како што е опишано во упатство за инсталација, а потоа само идеја во овој момент имам е дека некои правило ве става назад кон vbenterprisetranslator_seo.php датотека - тоа не треба да се случува и Не гледам како тоа е можно, но без проверка немам други идеи во моментов.
Ве молам одете на vbenterprisetranslator_seo.php и направи истото издание како за вклучува / functions_vbseo_createurl.php - Па најдете функција vbseo_thread_seotitle и го постави на ако клаузула околу неа. Те молам кажи ми не го помош.
Јас ги разбирам твоите безбедносни прашања - но, сеуште можете да направите копија форум - отстраните поголемиот дел од содржината и остави само некои атарот пораки. Она што треба да ви помогне е да отидете на точно конфигурацијата на серверот точно и да видиме што се случува и да дознаете зошто. vBET се користи од страна на многу форуми - такви нешта се случува никаде на друго место, па за жал ние не сме во можност да ви даде одговор од страна дури и ако ние ќе бидеме многу среќни да ви помогнат.
За Дефинирање Почетна Алијаси - ние ќе се направени некои експерименти во оваа област. Како што јас се сеќавам vBSEO изродите пренасочи ако е направен едноставно да "/", па ние мора да се направи внатрешна да се пренасочи index.php (тоа е не видов од страна на пребарувачот) - дефинирање на вашите адреси ќе направи пренасочува на јамка. Ние ќе ги провери повторно и да видиме како да се избегне ова, но ве молам запомнете дека сега ќе се зборува за функционалноста на други мо и ние не сме одговорни за неговото однесување - ние им даде на начин да се интегрираат со vBSEO, но, сепак, она што се случува во внатрешноста на vBSEO тоа се случува во внатрешноста на vBSEO... Додадени во листата мене како да се испита ова прашање повторно. Исто така, ве молиме обидете се да се дефинира како адреси во htaccess под vBET правила - па тоа ќе ви даде 301 пренасочување избегнување на протекување и vBET ќе биде уште може да работи, бидејќи тоа ќе биде пред тоа не по (во vBSEO што би направиле 301 за vBET барање). Но, ве молам држете се со такви експерименти се додека ние ги направивме vBET работи добро на вашиот форум.