Малиот знамиња не се појавуваат на мојот мобилен стил. Ова е мод:
Лесен стил за мали екран уреди (мобилни телефони, ******, мобилен, андроид) - vBulletin.org форум
Мобилни стил линк: Windows 7 теми - CreativX
Малиот знамиња не се појавуваат на мојот мобилен стил. Ова е мод:
Лесен стил за мали екран уреди (мобилни телефони, ******, мобилен, андроид) - vBulletin.org форум
Мобилни стил линк: Windows 7 теми - CreativX
Дали постои начин да се поправи ова ве молам?
Те молам пратете ми рачно да точната страница можам да го видите. Мора да има нешто погрешно во слики рачно. Ми треба да го провериш. Најверојатно линкови се релативни и твоето URL укажува на погрешна директориум и не постои основа во собата. Сепак - мора да го провериш да ви даде решение![]()
Прво оди во мобилниот стил. Вие само следете го овој линк на вашиот компјутер:
Windows 7 теми - CreativX
Потоа одат на оваа тема:
Windows 7 теми: вселенски брод Т3 од tono3022
Пред неколку места во првата страница таа нишка е што можете да видите на исчезнатите знамиња.
Еден брз нешто - не треба да се користи овој вид на превод презентација за оние страници.
1. Тоа треба да биде едноставно како е можно - нема фотографии ако не е неопходно (на мобилни телефони може да биде обвинет за секој Kilobyte на податоци)
2. Скрипти за да го видиш оригиналниот текст не се работи, бидејќи е соодветно vBulletin скрипти не се вклучени таму (а не треба да биде, затоа што секој Kilobyte на податоци е важно)
па наместо да се провери како да се направени овие слики видливи јас предлагам да се работи за тоа како да се покаже за овие страници само преведениот текст, без никакви дополнителни информации. Но, прво треба вашата одлука - слики или едноставно како е можно?
Да, вие сте во право Михал. Јас не мислам за тоа. Ако тоа не е да се тешко, јас би го цениме ако можеме да одиме за едноставно како е можно. Ви благодарам многу!
Решение е да се уреди дефиниција vbenterprisetranslator_inpost_translate за вашиот мобилен стил и ги отстрани сите не се потребни делови. На пример остане само ова:
Ова е веќе направено на вашиот сервер. Ако сакате да ја промените да некоја друга форма, ве молиме само промена на дефиниција<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->{vb:суровини преведени}<!--vBET_ENTA-->![]()
ОК, големи нешта. Ви благодарам многу Михал!