Здраво, јас сум заинтересиран за купување на vBET. Јас сум само запознаени со phpBB и не, всушност имаат Vbulletin уште. Единствената причина зошто би купување VBulletin е за vBET. Не постои нешто како ова и за други форуми постојат?
Мојот интерес во vBET е затоа што сакам моите коментари на англиски јазик се преведени на многу јазици и за преведени мислења да бидат постојани. Ова е мојот разбере од она што е толку добра за vBET споредба. Дали сум во право?
Мојот најголем проблем е прашањето дали на форумот (и на сите јазици) ќе бидат индексирани од страна на Google и другите интернет пребарувачи. Јас не сум експерт во сето ова но се прочита дека она што ти го форумот програма се чини дека не прекршува некои од правила Googles и затоа може да има штетни последици на долг рок. Дали е тоа така?
Исто така, ако сакаат да ги купите vBET, дали мислите дека прилично newbie како мене, кои не е навистина користи VBulletin (само PhpBB) и не знам многу програмирање ќе биде во можност да добие едноставен VBulletin + vBET и работи? Гледам толку многу технички прашања, кои не сакам да мора да се соочи - ако треба да ги реши, јас како и може да се повлече од проектот, бидејќи знам дека нема да биде во можност да го стори тоа.
Исто така, ми е потребно за да се добие имала?
Благодарам.