Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 5 на 5

Тема: Просечна време да добијат производ по Purhase?

Помлад Член
    Зачленет
    Јуни 2011 година
    Мислења
    16

Default Просечна време да добијат производ по Purhase?

Здраво. Колку време е обично се да добие овој производ? Купив рудникот преку Western Union 4 дена пред и уште сум чекаат на пристап до вашите преземете страница за да преземете на производот. Јас сум многу возбуден за овој производ и сакаат да го стави да се користи што е можно поскоро. Ова е мора да има промена за сите форуми.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Средно време: Инстант

Сите исплати преку PayPal имаат лиценца применува веднаш (автоматски).

Ве молиме имајте на ум дека сте платиле преку Western Union и ни испрати погрешни податоци за плаќањето. Вие Испрати точни во викенд така што ова е првиот ден кога можеме да ја потврдите вашата плаќање во банка. Во овој момент ние се судрите со некои проблеми со еден од нашите форуми (forum.simple-nlp.pl). Ние ќе го провериме твојот плаќање во банка откако ќе се справи со овие прашања. Надевам дека ќе биде во можност да го направите ова денес. Вашата лиценца ќе се применува по исплата ќе се потврди.

Ова е јасно опишани во плаќање страница:
    Ние исто така, прифати исплати преку Western Union ...

Ве молиме имајте предвид дека ќе се создаде лиценца за вас откако ќе добијат пари, па плаќаат од PayPal ти овозможува да ја добиете вашата лиценца веднаш.
    Ова не е пред продажба прашање, бидејќи станува збор за исплата која е веќе направено. Одам оваа тема да проблеми секција.

КС.
    Навистина жал ќе мора да почека. Се надевам дека ќе го реши проблемот брзо и проверете ја вашата уплата во банка денес
    Последен пат изменето од vBET; 27-06-11 на 13:42.

Помлад Член
    Зачленет
    Јуни 2011 година
    Мислења
    16

Мојот лошо ....

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Не е проблем. Јас не се справи да го направите ова вчера поради што серверот неуспех, но денес бев во банка и се вашите Western Union трансфер. Вашата лиценца е веќе креиран Исто така, како извинување за времето на чекање ќе ви даде бесплатен инсталација услуга која вообичаено трошоците $ 30 Само ве молиме PM ми вашиот пристап детали.

Помлад Член
    Зачленет
    Јуни 2011 година
    Мислења
    16

Thumbs up

Quote Напишано од vBET View Post
    Не е проблем. Јас не се справи да го направите ова вчера поради што серверот неуспех, но денес бев во банка и се вашите Western Union трансфер. Вашата лиценца е веќе креиран Исто така, како извинување за времето на чекање ќе ви даде бесплатен инсталација услуга која вообичаено трошоците $ 30 Само ве молиме PM ми вашиот пристап детали.
    Леле благодарение многу вашиот страшно!

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •