Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 6 на 6

Тема: Стандардниот јазик во корисничкиот профил

Помлад Член
    Зачленет
    Ноември 2009
    Мислења
    8

Default Стандардниот јазик во корисничкиот профил

Не знам дали има нешто што јас сум треба да го поставите за тоа или ако тоа е грешка lol

Јас само забележав денес дека еден од моите членови, додека има нејзиниот стандардниот јазик во собата на португалски (види во админ) се покажува англиски како на стандардниот јазик во профилот ... е ова грешка?

Профил: lissaedesignz.com / форум / членови / Kelly-Регина / надевам дека работи како очигледно можам да објавите линк до имам 15 мислења lol

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Да тоа е грешка и тоа е веќе забележа - корисник ја видите сопствената јазик знаме наместо знамето на корисникот е во потрага на.

Тоа ќе биде поправена во следното издание. Жалам за проблеми.

Помлад Член
    Зачленет
    Ноември 2009
    Мислења
    8

Не се грижи, thanx за брз одговор

како да целосно да се отстранат репутација јазик да се покаже во кориснички профил. Јас проверив во templatesd и можев да се најде ништо

најде тоа со оневозможување приклучок "Додади стандардниот јазик информации во земјите-опис"

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Да Големата дека ќе го најде и жал ние не одговори порано

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења