Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 3 на 3 FirstПрво 123
Резултати 21 да 24 на 24

Тема: VB 4.1.4 и 4.2.3 vbet - хаос

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    138

Значи никогаш не сте гледале секој стил прашања освен од една мала грешка (....текст е преведен во Ајакс уредник (како што ја опишавме е веќе решен во 4.4.0, но изгледот е во ред - нема проблем CSS.)? Сметам дека е тешко да се верува. Ги видов во Хром, Opera, Safari, IE и ФФ. Ја погледнав со часови пред започнувањето на конец.

Вие не рече дали сте биле во можност да се репродуцира симптоми се опишани. Дали ги следам моите чекори во пост 19?
    Последен пат изменето од norku; 16-06-11 на 23:56.

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    138

Thumbs up

Мора да одат, но сега сите погледи да се работи повторно. Јас ќе ја следи ситуацијата со кеш во текот на денот утре (денес).

Многу Ви благодариме за времето да се стави во ова, таа вечер М. одлична поддршка како и обично и многу ценети!
    Последен пат изменето од norku; 17-06-11 на 00:02.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од norku View Post
    Значи никогаш не сте гледале секој стил прашања освен од една мала грешка (....текст е преведен во Ајакс уредник (како што ја опишавме е веќе решен во 4.4.0, но изгледот е во ред - нема проблем CSS.)? Сметам дека е тешко да се верува. Ги видов во Хром, Opera, Safari, IE и ФФ. Ја погледнав со часови пред започнувањето на конец.

Вие не рече дали сте биле во можност да се репродуцира симптоми се опишани. Дали ги следам моите чекори во пост 19?
    .
    Тоа не е тешко да се верува на сите - тоа беше доволно што отидов да се нишка којашто веќе беше кеширана (и јас верувам дека прашањето со беше со скршени кеш). Така на овој начин го видов сето она што го претпоставиме да биде.

Искрено - она што јас ќе имаат цел да се направи себе 10 пати повеќе работа ... Поддршката е слободен - Мојата работа е тука за да се реши ова прашање што е можно побрзо. Мене никој не ме плаќа за тоа ти 10 пати повеќе Тоа е едноставно - не виде ниедно прашање. Ве молиме како факт.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од norku View Post
    Мора да одат, но сега сите погледи да се работи повторно. Јас ќе ја следи ситуацијата со кеш во текот на денот утре (денес).

Многу Ви благодариме за времето да се стави во ова, таа вечер М. одлична поддршка како и обично и многу ценети!
    Велики - Претпоставувам дека за чистење кеш реши ова прашање. Не знам зошто кешот е прекината. Ако тоа се случи повторно, тогаш ние ќе го провериме зошто тоа може да се случи - сега ти овозможува само да се претпостави дека е скршен пред да групно да 4.3.0.

Во овој момент прашањето смета решени. Ако тоа се случи повторно Ве молиме, само напиши тука и ние ќе отвори.

Исто така, ве молиме, ажурирајте да vBET 4.4.0 ако сакате да ги избегнете 3 прашања со vBulletin 4.1.4 нови ckeditor (сите опишани во vBET 4.4.0 белешки за изданието )

Страница 3 на 3 FirstПрво 123

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •