Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 1 на 3 123 ПоследнаLast
Резултати 1 да 10 на 24

Тема: VB 4.1.4 и 4.2.3 vbet - хаос

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    138

Default VB 4.1.4 и 4.2.3 vbet - хаос

Само надгради Vbet 4.3.0 и имаат многу проблеми со "одговорите на тема" уредник страница, 'Уреди мислење', 'Оди Напредно "кога се премине на било кој јазик други форум. Страната е збркана и се чини дека на англиски и на друг јазик измешани заедно на копчињата.

Се обидов да испратите прилог, така што проблемот може да се гледа тука, но не без разлика тоа што го правам.
    Последен пат изменето од norku; 15-06-11 на 15:50.

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    138

Многу чудно. Ова само се чини дека да се случи на мојот админ сметка. Јас тестирани неколку алијас сметки и тие се во ред ....

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Јас проверив го користите сметка податоци што премиерот и јас не најде прашање. Ве молиме опишете точно чекор по чекор како да го репродуцира на вашиот форум.

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    138

Да, проблемот се чини само за да влијаат на admin сметки. Ве молиме проверете ја вашата PM

Благодарам

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Селектирани повторно и се најде само едно прашање - кога јас сум на преведени страница и има некои брз одговор, а потоа откако ќе да Напредно гледам преведени содржина. Ние може да го репродуцира на нашиот форум, па ние ќе се грижи за тоа.

Сепак јас не најде проблем со 'Уреди пост "или" да одговарате на конец. Ве молиме даде точната инструкции како да го репродуцира - чекор по чекор, од, со сметка, почнувајќи од кои рачно.

КС.
    Ве молиме чисти нашиот тест пораки / forum/f6/sidecap-good-bad-5103 /

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    138

Благодарение Михал.

Ќе ти дадам прецизни чекори за тоа како да се репродуцира во неколку минути

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    138

Ако се логирате за користење на кукла admin сметка пратив и потоа го направите следново треба да го видите на што мислам:

1.
    го отворите било кој тема
    кликнете на 'да одговарате на конец ", а потоа' Оди напредни" - на CSS е во ред.

2.
    Промена јазик со било кој друг јазик со кликнување на знамиња под статистика лента
    го отворите било кој тема
    кликнете на 'да одговарате на конец ", а потоа' Оди напредни" - на CSS е збркана нагоре (особено под кутија ckeditor)
    Последен пат изменето од norku; 15-06-11 на 17:26.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Јас не ја гледам. Но, не се обратите до инструкции. Која тема сте одговарање - тоа може да е важно. Вие не кажам на кој јазик треба да се префрлат. ЕКЗАКТ значи точно - нема место за зборот "секое". Можеби имаш некои проблем со погрешна превод резултати кеширани или нешто слично. Тогаш не ќе видат што гледате вие се во други конци и друг јазик.

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    138

Јас беше точно

тоа се случува само на admin сметки

што се случува на сите теми

тоа се случува без разлика на јазикот на кој се поставени во вашиот usercp

тоа се случува без разлика на кој знаме ќе кликнете на под статистика лента

Гледам истиот проблем, ако јас се логирате за користење на кукла сметка ви дадов. Јас во собата твое на полски така да нема да видите никаков проблем се додека не кликнете на еден од знамиња (не полскиот знаме очигледно) под статистика лента, а потоа ја видите темата, кликнете на одговор, а потоа на Оди напредни.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од norku View Post
    Јас беше точно
    ...
    тоа се случува без разлика на кој знаме ќе кликнете на под статистика лента

Јас во собата твое на полски така да нема да видите никаков проблем се додека не кликнете на еден од знамиња (не полскиот знаме очигледно)
    И тоа е она - јас бев проверка полски Како што гледаш - ништо не е очигледно ... Особено кога ќе се напише во истиот пост дека тоа се случува за сите преводи и очигледно не и за полски превод

Имам 3 во текот на ноќта во моментов, така што ќе го провери повторно подоцна. Се надевам дека е во ред за тебе

Страница 1 на 3 123 ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •