Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 2 на 2

Тема: Photopost Проблем

Помлад Член
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    13

Default Photopost Проблем

Имам проблем со photopost i е во поддомен кога вртење оптимизација линкови е работи со ова. Htaccess во под-домен

RewriteEngine На
    # ПРАВИЛА за оптимизација за превод линкови, без било кој мотор оптимизација (на суровини vBulletin врски)
    # Ако сте користење на VB "Mod Преработи Пријателски URL" и потоа стави овие правила непосредно пред vB правила
    RewriteRule Архива / index.php? / $ 2 & Language = $ 1 [l, QSA]
    RewriteRule index.php? јазик = $ 1 [l, QSA]
    RewriteRule 2 $? Јазик = $ 1 [QSA]

Проблемот е по јазик промена сакам да видам некоја слика во галерија ..
    Мапа од поддомен
    пример: gallery.mydomain.co / bg / showimage XXXXX е менување на: mydomain / bg / showimage xxxx така прелистувачот не може да се најде на интернет.

Имам имала злато и Последна фотографија пост и последните во мрежата!, Vbet 4.3

Имам tryied секое нешто:

Може да ви помогне мене?

Во коренот имам htaccess со е да се обезбеди од имала и vbet / Google chrom прелистувач dosnt необработени transalation fallowing SA секој пат кога ќе кликнете на галеријата јазик е менување на стандардно ..
    Последен пат изменето од Maciej; 08-05-11 на 22:44.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Добро, ќе го провериш за вас

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења