Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 9 на 9

Тема: Чудно Е-пошта

Сениор
    Зачленет
    Ноември 2009
    Мислења
    168

Default Чудно Е-пошта

А член на форумот се пожалија за ова:

Еден пример од e-mail:
    Почитувани Барт,
    rparmar има само одговорил на тема сте се претплатиле право - ФА ограничена клуб - во Pentax SLR леќи Форум на разговори на PentaxForums.com. Ако сакате да Испраќање на одговор, ве молиме отворете нишка со следење на линкот подолу. Ве молиме не одговарајте на овој e-mail.
    Оваа тема се наоѓа на:
    ФА ограничена Клуб - Страна 32 - PentaxForums.com
    Тука е порака која има само е објавен:
    <-! СТАРТ vBET не е преведен ОБЛАСТА ->
    --- Цитат (Првично од brecklundin) ---
    Плус јас сум принуден да ја користат тоа, бидејќи јас само испраќаат 35ltd надвор за 43ltd ... совршено одлична копија на 35ltd и се уште не можеше да одолее на мамката на повеќе сребро.
    --- Крај Цитат ---
    <-! КРАЈ vBET не е преведен ОБЛАСТА -> можам да се однесуваат на тоа! Јас се тргува мојот DA35 за DA12-24, бидејќи тоа беше повеќе важно за мене да има оние фокусни должини покриени. Но јас се чуваат на FA43. Иако тоа е помалку практична од DA35 Сметам дека пополнува посебен лажат.
    Ова не може да биде најдобар технички пример на објективот во употреба, особено со пост-обработка, но ми се допаѓа. (И така на танчерка.) FA43 штрајкови повторно каде што FA77 би биле премногу блиску една култура.
    Angie Smalis игри Ништо Полиња
    Слика: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis игри Ништо полиња на Flickr - за споделување на фотографии!)
    Исто така, може да има и други одговори, но нема да добиете повеќе известувања до кога ќе ја посетите форумот повторно.
    Сите најдобри,
    PentaxForums.com

Не сите e-mail изгледа вака.
    -fi еден за мислење од Eaglerapids не ја прикажете.
    Еден за пост од pcarfan не како.
    Можеби rparmar и pcarfan не сет нивниот јазик уште?
    Ниту пак јас
    Дали е тоа затоа не секој има нивниот јазик во собата? Ако е така, постои пребарување MySQL, дека можам да ги користите за да го поставите јазик на сите на англиски?

Благодарам!

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ви благодариме за Забелешка. Веќе започна со работа да се отстрани vBET коментари од пораки, но го врати, бидејќи на другите приоритети. Ние ќе се врати за оваа задача да се уверам дека vBET коментари не се вклучени во пораки.

Да можам да потврдам тоа како добро. Ви благодариме за грижата за овој премногу vBET.

Сениор
    Зачленет
    Ноември 2009
    Мислења
    168

Благодарам! Се надеваме дека надградба на bugfix верзија (јас сум претпоставувајќи 3.3.0) ќе биде релативно безболно!

Помлад Член
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    11

Добив 800 пораки утрово со сите

Корисничко име: <-! СТАРТ vBET не е преведен ОБЛАСТА -> Нерегистрирани <-! КРАЈ vBET не е преведен ОБЛАСТА ->
    Classname: vB_Database
    MySQL верзија

и јас само што добив друг 75 пораки се допаѓа ова.

Знам дека објаснив погоре, но јас не разбирам зошто ова се случува.

Плус јас сум добивање на голем оптоварувањето на серверот известувања од мојот посветен сервер.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од moman View Post
    Благодарам! Се надеваме дека надградба на bugfix верзија (јас сум претпоставувајќи 3.3.0) ќе биде релативно безболно!
    Како и секогаш ажурирање ќе бидат тривијални - само испраќате датотеки и увозот на производот датотека

Исто така 3.3.0 ќе биде не само бубачка одредување, туку и многу подобрувања во перформансите ќе бидат вклучени.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од chick View Post
    Добив 800 пораки утрово со сите

Корисничко име: <-! СТАРТ vBET не е преведен ОБЛАСТА -> Нерегистрирани <-! КРАЈ vBET не е преведен ОБЛАСТА ->
    Classname: vB_Database
    MySQL верзија

и јас само што добив друг 75 пораки се допаѓа ова.

Знам дека објаснив погоре, но јас не разбирам зошто ова се случува.

Плус јас сум добивање на голем оптоварувањето на серверот известувања од мојот посветен сервер.
    Која е содржината на тие пораки?

Член
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    80

Се надевам дека ова е фиксна наскоро

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Решени Ќе бидат вклучени во следното издание. Пораки се ажурираат на ниско ниво кука, така треба да работат за сите видови OE пораки, но е тестиран само на претплата на теми.

Во случај ако сите други мисли со пораки се случува молам само да пишувате тука: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2756

КС.
    Мислам дека треба да appologise дека tooks soo долго - тоа беше навистина тривијални да се поправи. Прашањето беше дека прв пат кога бев во потрага по e-mail куки го најдов она што ми требаше, но тестираат тоа во погрешен начин што ме држи тогаш. За жал - и се надевам дека тоа не е толку unconvinient - сега ќе исчезнат

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •