Еден пример од e-mail:
Почитувани Барт,
rparmar има само одговорил на тема сте се претплатиле право - ФА ограничена клуб - во Pentax SLR леќи Форум на разговори на PentaxForums.com. Ако сакате да Испраќање на одговор, ве молиме отворете нишка со следење на линкот подолу. Ве молиме не одговарајте на овој e-mail.
Оваа тема се наоѓа на:
ФА ограничена Клуб - Страна 32 - PentaxForums.com
Тука е порака која има само е објавен:
<-! СТАРТ vBET не е преведен ОБЛАСТА ->
--- Цитат (Првично од brecklundin) ---
Плус јас сум принуден да ја користат тоа, бидејќи јас само испраќаат 35ltd надвор за 43ltd ... совршено одлична копија на 35ltd и се уште не можеше да одолее на мамката на повеќе сребро.
--- Крај Цитат ---
<-! КРАЈ vBET не е преведен ОБЛАСТА -> можам да се однесуваат на тоа! Јас се тргува мојот DA35 за DA12-24, бидејќи тоа беше повеќе важно за мене да има оние фокусни должини покриени. Но јас се чуваат на FA43. Иако тоа е помалку практична од DA35 Сметам дека пополнува посебен лажат.
Ова не може да биде најдобар технички пример на објективот во употреба, особено со пост-обработка, но ми се допаѓа. (И така на танчерка.) FA43 штрајкови повторно каде што FA77 би биле премногу блиску една култура.
Angie Smalis игри Ништо Полиња
Слика:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis игри Ништо полиња на Flickr - за споделување на фотографии!)
Исто така, може да има и други одговори, но нема да добиете повеќе известувања до кога ќе ја посетите форумот повторно.
Сите најдобри,
PentaxForums.com
Не сите e-mail изгледа вака.
-fi еден за мислење од Eaglerapids не ја прикажете.
Еден за пост од pcarfan не како.
Можеби rparmar и pcarfan не сет нивниот јазик уште?
Ниту пак јас