Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Јас сум бил користење vbet од гранка 2.x, и се надградба на патот. Јас само надграден на 3.2.2.
Сега, кога ќе кликнете на знамињата, јас ја забележат промени, како и рачно. Сепак, понекогаш страница товари правилно, но други времиња, јас едноставно се добие бела страница, која вели дека "не Страна најде". мојот сајт е informedtrades.com. Имам имала инсталирано, како и.
видов некои луѓе известување слични искуства, но јас не гледам некој зборува за тоа се случуваат само некои од тоа време, ниту пак гледам луѓе кои само имаше проблем по ова последниве надградба. Жал ми е ако ова е веќе стана и јас го пропушти.
Здраво. Мислам дека го најдов моделот. На твојот форум врски кои имаат специјални карактери се сметаат за не се најде. Не знам зошто уште.
Ние не сме во можност да го репродуцира на нашите сервери (како што можете да видите овде е работи добро), па ве молиме PM ме пристап детали за Твоето админ ЦП и FTP.
Јас сум бил користење vbet од гранка 2.x, и се надградба на патот. Јас само надграден на 3.2.2.
Сега, кога ќе кликнете на знамињата, јас ја забележат промени, како и рачно. Сепак, понекогаш страница товари правилно, но други времиња, јас едноставно се добие бела страница, која вели дека "не Страна најде". мојот сајт е informedtrades.com. Имам имала инсталирано, како и.
видов некои луѓе известување слични искуства, но јас не гледам некој зборува за тоа се случуваат само некои од тоа време, ниту пак гледам луѓе кои само имаше проблем по ова последниве надградба. Жал ми е ако ова е веќе стана и јас го пропушти.
Јас се врати на vbet 312, кој работи добро. Значи, прашање е поврзано со некоја разлика помеѓу 312 и 322. Исто така, кога ќе се врати на 312, првото нешто што го направив беше производ запишете врз неа. проблемот се уште опстојува. тогаш, кога ќе се поставени фајлови од 312, што се чинеше дека го реши проблемот. Значи, можеби проблемот се однесува на Датотека Уреди изработен во периодот помеѓу 312 и 322.
исто така вреди да се напомене е дека имам vbblogs инсталиран. ова не е влијание на сите; адреси во блоговите не биле напишани на странски ликови. ниту во 322, ниту во 312.
Јас навистина би сакале да ги искористат предностите на новите функции во 322. Има ли сепак можам да го направи тоа со оглед на ситуацијата?
благодарам
simit
Додадено на: а јас се разбира дека ја имате последната верзија на vbseo инсталиран.
Но, не го промени рачно. Таквите шема е во многу места во имала конфигурација. Ве молиме PM ме пристап детали на вашиот имала CP и ќе дознаете што конфигурација параметар е одговорен за тоа.
Ова е направено со vBSEO - vBET не се направи таква замена. Мора соодветно да го конфигурирате vBSEO. Можете да имате опција да се задржи не Espagnol ликови ans, исто така рачно да го конфигурирате во FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php параметар $ Vbseo_custom_char_replacement. Благодарам што ќе бидат способни да работат со преведени рачно и да ја задржите вашиот постоечки URL-то за мајчин јазик како и оние каде.
Ова е рачно каде полски букви (како śąęć) беше променето благодарение на $ Vbseo_custom_char_replacement и сè уште го држи сите други не е англискиот букви. Ова е истиот линк за јапонски: