Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 4 на 4

Тема: Процесот на регистрација

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    138

Default Процесот на регистрација

Дали има некој начин за промена на патот за регистрација пораки? Јас тестирани за регистрација денес и избрани германски како стандарден јазик. Кога регистрација e-mail со линк за активирање пристигнаа го поврзат со ww w.mydomain.com / форум / register.php наместо W ww.mydomain.com / форум /де/ Register.php. Што може да се промени? Изгледа чудно да се даде лице на можност за користење на форумот во својот јазик, но не на првата пречка, со тоа што регистрација тешко за него.
    Последен пат изменето од norku; 13-03-11 на 19:05.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Здраво,
    Промена на овој URL не е поддржано сеуште.
    Јас ќе се движи оваа тема во Сугестија дел и јас ќе побара Michał за тоа.

Второ - vBET поддршка пренасочување според јазикот на корисникот (интернет пребарувач јазик на јазикот во usercp)

Можете да го тестот - Оди до admincp-> vBET-> Разно-> пренасочува кон јазикот на корисникот.
    По најавите корисникот ќе бидете пренасочени на неговиот јазик. Ве молиме тест.

Се пресели во Сугестија дел

Сениор
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    138

Ви благодариме.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Направив тест сметка на вашиот сајт (test_user - можете да го избришете).
    vBET работи на прелистувач прилагодувања за јазикот. За време на регистрација vBET поставите автоматски јазик опција да Полски во формуларот за регистрација.

По регистрацијата и после кога ќе кликнете на URL од мојот e-mail бев пренасочени на сајтот преведени на полски така рачно со lang код не е потребен.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •