Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 4 на 4

Тема: Ве молиме статистика?

Помлад Член
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    2

Default Ве молиме статистика?

Сите овие приказни се храна брилијантен, но ми треба факти да се направи одлуки, па ако некој може да ми помогне со обезбедување на следново

VB верзија:
    Имала: бројот на верзијата / датум на инсталација:
    VBET Верзија / датум на инсталација:

И следните графикони од Google услуги ...
    Индекс на страници графикот пред и после (вебмастерот)
    Мапа на брзина графикот пред и после (вебмастерот)
    Пребарувач хитови пред и после (анализатор)
    Отпадане пред и после (анализатор)
    Посети од мајчин contry пред и после (анализатор)

Знам дека е голем побара ... но сметам само со сите овие информации би можел да направи соодветна одлука août купување на овој производ ...

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Здраво. За жал немаме такви податоци - овој форум има vBET инсталиран од самиот почеток па немаше никакви "пред". Некои информации се спроведени од страна на нашите корисници на овој под-форум: vBET добри приказни - vBulletin претпријатија Преведувач (vBET)

Исто така, некои од нашите клиенти дозволено да го вклучите нивниот форум линкови кои можете да ги најдете тука: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php да можеш да провериш во Google колку преведени страници се индексираат за некои специфични сајт и јазик.

Ако не водич како да се добие од Google Analytics, ние може да ви обезбеди процент резултатите од влезот на нашиот форум со преведени страници.

Помлад Член
    Зачленет
    Февруари 2011
    Мислења
    2

Ќе ми биде задоволство да се направи целосно опремен студија на случај на мојот сајт со помош на бесплатна верзија (дел од мојот ден работа е да се обезбеди аналитичка документација, па тоа ќе биде лесно да се направи / да се разбере ).... Потоа, ако што работи би купи Про верзија ....

Но, јас може да се отстрани брендирање и сите outlinks создава додека јас сум го прави тоа? Како овие ќе имаат влијание врз резултатите

Ова е единственото нешто Тоа што ме исклучи давајќи зелено

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ако сакате да отстранување на кредитна линкот во бесплатна верзија, доволно е ако пратите секоја донација (види детали за бесплатна верзија страница). Ве молиме платена верзија има повеќе функции (како рачно превод) и тоа е многу повеќе оптимизиран (во следното издание ќе поддршка, исто така кеш меморијата од најчесто користени имплементации). Значи, ако ќе ви се допадне бесплатна верзија, тогаш платен ќе е дефинитивно нешто што ви се допаѓа

Покрај кредитните линк не постои ништо друго, па мислам дека може да работи за него Ако имате било какви прашања ве молиме во иднина само побарајте - ние со задоволство ќе ви помогнат

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •