Автор е на книгите и
http://www.syrionline.com/vb3/register.php
Последен пат изменето од tomee123; 21-11-09 на 22:14.
Еден поим - како што гледам по кликање на копчето регистрација не ве донесе до формуларот за регистрација (рачно register.php?do=register), Но само за поставување пошта (register.php?do=vMail).
Во овој момент немам идеја е ова предизвикува ова прашање, но ние едноставно може да го провериш. Ако може да се молам промена за момент вашата конфигурација, па кликнување регистрација копчето генерира целиот формуларот за регистрација. Исто така Ве молиме да ми кажете како да се конфигурира мрежата! Да се однесување на твое форум - Јас ќе го тестот на нашите тестови форуми.
OK. Јас сум сеуште во потрага. Еден совет - Можеби има некои проблем со пренасочувања (ако 301 пренасочување се случува, тогаш тоа ќе изгуби информации за договорот за форумот услови). Јас ќе напишам робот во неколку минути па ќе видите не нешто како што се случува. Да се смири - ќе се најде решение за тој![]()
ОК - Знам дека причина. Тоа е она што мислев - треба редирекција, затоа што во форма рачно останува без јазик параметар. Тоа е причината зошто се случува пренасочување. Се прашувам зошто URL-то во форма не беше променето (тоа треба да биде) - јас ќе го испита во моментов![]()
Дали сте користење на некои современи која ја менува адреси во форма? Јас барам во МО код, вашата html код и нашиот форум HTML код. Тоа треба да работат. Значи за подобро истрагата ќе им треба пристап до вашиот форум. Ве молиме PM ме пристап до вашиот FTP (веројатно не ќе треба Admin CP).