Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 10 на 13

Тема: Помогни ми

Навој видите

Претходниот Пост Previous Post   Next Post Следниот Пост
    vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

1) може да остане во сегашните услови. Ако не користите UTF-8 форум само наместете ја оваа опција: Број на карактери пред Виткањето текст на 0

2) Не, тоа не е важно, но ако имате НЕ UTF-8 charactersets Ве молиме да направите сите важни чекори од readme.html датотека од не-не-испратите forder да не UTF-8 charactersets форумот

3) ве Молиме да направи сите интеграција со vBSEO чекори од readme.html датотека од не-не-испратите папка. Сите чекори. Јас бев на вашиот форум и вашите адреси не се преведени. Треба да се интегрираат две vBSEO датотеки:
    _createurl.php
    _url.php

Ако тоа ќе биде повторно (празна страница) Ве молиме обидете се да се најде во вашата датотека име на ова прашање. Оваа датотека е на твојот сервер. (Можете да побарате abaut дека Вашиот хост провајдер)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    ова не е SEO URL. Ако сакате да имате линкови, без јазик параметар - Ве молиме интегрираат вашиот URL за оптимизација.
    Ве молиме:
    1. Оди до admincp-> vBET> главен
    2. Намести Линк Тип да VBSEO_URI
    3. Намести Преведувачки линкови тип за да Креирате РАЧНО според ОПТИМИЗАЦИЈА линк консензус (односно '/en/адреса')
    4. изменување на вашите .htaccess датотека (додадете сите vBET rulse befor vBSEO правила може да се најде во .htaccess датотека во не-не-испратите папка)

Како да се врати на главната јазик? Само кликнете на вашиот главен јазик знаме (за нашиот форум - ова е на англиски јазик знаме)

5) Ве молиме објаснете тоа подобро. Ве молиме ставете тука URL-то на темата со ова прашање. Дали користите посебни Mod?

6) Можете да го промените со знамиња позиција. За да го направите ова - ве молиме:
    1. Оди до admincp-> vBET-> знамињата
    2. Намести Знамиња Место опција, како што се сакате да имате. Ако ја поставите Прилагодено - Мора да се стави $ Vbenterprisetranslatorflags во дефиниција од рака.

7) Каде? Оди до вашиот FTP (од страна на некои менаџер како Вкупно командант) и да одат во вашиот форум папка. На дното треба да имате. Htaccess фајлот.
    vBET .htaccess датотека може да се најдат во не-не-испратите папка. Стави vBET правила пред vBSEO правила.

8) бев на вашиот форум и можам да видам на знамиња, затоа ве молиме да се објасни ова прашање подобро и ставете тука URL на страницата со прашањето (ако може)
    Последен пат изменето од kamilkurczak; 03-12-10 на 19:48.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •