Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 2 на 2

Тема: Како можам да бидам сигурен дека е запиша?

Помлад Член
    Зачленет
    Октомври 2010
    Мислења
    6

Default Како можам да бидам сигурен дека е запиша?

Јас се прашував дали има начин да дознаам дали мојот сајт да биде правилно запиша во сите различни јазици?

Јас водење на голема мешавина на софтвер, имала, VBulletin v3.8.6, Vbadvanced и, се разбира Vbet V3.5

И имам сајт сите инсталирани во внатрешноста на "Форум" директориум ништо во корен.

Добив сите мои пренесувања работи мислам, така што луѓето да ја разгледате нашата вести страница (cmps_index.php) Глоба во различни јазици, а главниот форуми (index.php) парична казна.

Но, како можам да проверам дали светот полека индексирање сите мои 500.000 URL-то (кој првично биле на англиски, сега во сите различни јазици, и на насловната страница (cmps_index) и форумите теми.

Имам уште да ја инсталирате најновата имала Мапа на сајтот v3.0, сакам да бидете сигурни дека работите се работи добро, и потоа да се погледне во добивање дека во мешавина на софтвер со никакви проблеми.

Банирани
    Зачленет
    Ноември 2010
    Мислења
    95

Не сум сигурен, ако ова е, она што го барате, но обидете се да Google Webmaster Tools.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •