Здраво,
$ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown работи само во статистика лента? Зошто не можам да го направите да работи на подножјето лента како замена за vB мајчин јазик droplist?
Марија
Здраво,
$ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown работи само во статистика лента? Зошто не можам да го направите да работи на подножјето лента како замена за vB мајчин јазик droplist?
Марија
Здраво
Дали ќе се обидат "Прилагодено" опција во админ ЦП-> VBET-> Знамиња и, според описот:
стави соодветен измени во статистика лента дефиниција во стил менаџер?Ако ја поставите Прилагодено, тогаш мора да се постави знамиња место рачно со додавање на $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown да соодветно место во статистика лента дефиниција.
Последен пат изменето од mateuszr; 15-11-10 на 09:46.
Како моите прашања вели: "единственото место каде што можам да го додадете е статистика лента"? Во статистика лента работи. Јас го знам тоа. Но јас сакам да ја смести во подножјето бар каде vBullatin всушност има droplist за располагање јазик. vBulletin doesn't има во статистика лента
За жал, не го прочитате внимателно
Хм .. Како и да е, јас навистина не го добие .. Јас го посетив вашата форумот и имаш што droplist во подножјето бар и преводи изгледа во ред со 25 јазици сте го поставите
Без одговор за некое време, така што јас верувам темата е решен за сега.