Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 4 на 4

Тема: Како да се интегрираат вашиот МО со vBET

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Default Како да се интегрираат вашиот МО со vBET

Имаш свој МО (сте автор), која треба некои интеграција со vBET?

Можеби вашата МО овозможува да пишуваат пораки и сакате да им се овозможи да бидат во различни јазици ...

Можеби се добива и некои дополнителни податоци од страна на AJAX и сакате да биде исто така преведен на преведени страници ...

Можеби нешто друго е потребно за вашиот МО да соработуваат со vBET ...

Ние ќе ви помогнеме!

Контакт ни даде линк до вашиот МО и се опише тоа и ние ќе ви даде совети како да се лесен направи vBET компатибилни.

Сакате вашиот МО се уште работат за корисниците без vBET? Нема проблем - ние ќе ви кажам како да го направите тоа. Ние ќе ви помогне да донесе одлука, се опише како треба да се направи и како да работат на vBET API за да го направат вашиот МО уште подобро!
    Последен пат изменето од vBET; 20-11-09 на 11:41.

Дали е ова истиот или околу истото прашање од тука: http://www.vbenterprisetranslator.co...rted-vbet.html ?

Затоа, ми се допаѓа ќе се знае дали ова ќе биде можно за оваа пробие да биде поддржана: Cyb - ChatBox

Ова ќе биде убаво ако сите пораки содржина ќе бидат преведени, како и. Не знам дали тоа е можно, но јас барам.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Не тие се 2 различни прашања. Тука сме да прашам кој сака да направи неговиот (неговата - значи како автор) МО компатибилни.

Разликата е во тоа ако МО авторот не бара помош, тогаш тој ќе се промени, и ние ќе му даде сите потребни информации. На овој начин неговите Mod ќе биде компатибилен со vBET многу побрзо. Исто така поради можните ограничувања лиценци за некои mods ова може да биде само начин на интеграција - направени од страна на авторите.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од Cybershaolin View Post
    Дали е ова истиот или околу истото прашање од тука: http://www.vbenterprisetranslator.co...rted-vbet.html ?

Затоа, ми се допаѓа ќе се знае дали ова ќе биде можно за оваа пробие да биде поддржана: Cyb - ChatBox

Ова ќе биде убаво ако сите пораки содржина ќе бидат преведени, како и. Не знам дали тоа е можно, но јас барам.
    Да, ние го виде тоа Ние ќе го провериме можности за интеграција со овој мод.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •