Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 3 на 3

Тема: Белата страници кога модерирање.

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

Default Белата страници кога модерирање.

ОК, јас само се најде нешто. Јас не сум 100% сигурен, но можеби момци можат да го тестираат.

Имав 3 од моите Модератори жалат движат мислења и добивање на бели страници. Дел од тоа е утврдено со фикс Камил за моите претходни конец. Но нормално не преведени страници тие продолжиле добивање на бели страници. Единственото нешто што овие 3 Модератори беше заедничко е тоа што нивните стандардниот јазик не беше во собата. Откако ќе го поставите, тие немаа повеќе бели страници.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Ви благодариме за овој информации. Јас ќе го тестот

Банирани
    Зачленет
    Ноември 2010
    Мислења
    95

Дали сте сигурни дека пишувам за Модератори? Додека се обидував, сум бил сеуште се пренасочуваат кон UserCP како модератор / SuperModerator до јас во собата на стандардниот јазик

Измени: Нема одговор. Реши за сега.
    Причина: Не може да репродуцира на прашањето поради барање за поставување на стандардниот јазик од страна на секој корисник.
    Последен пат изменето од mateuszr; 24-11-10 на 12:29.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •