Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 2 на 3 FirstПрво 123 ПоследнаLast
Резултати 11 да 20 на 21

Тема: предупредување од Google

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

bhanuprasad1981,
    Испрати ми МСН контакт во AM.

По-пошта Google I деактивира vBET за неколку дена, а преведени линкови (дупликат 52x) почнаа да паѓачкото и на Google роботите полека почна да се врати исклучување, но ми сообраќај и Google Adsence приходи почна да се намалува брзо. Значи јас се обидувам малку експеримент сега, се свртев на vBET со сите јазици вклучен Но, со само 4 јазици се кеширани и за неколку дена ќе ви даде резултати.

kamilkurczak,
    Ова е сериозен проблем што треба да се однесува како нешто се смени со Googles индексирање стратегија, Како што на почетокот на годината сите преведени теми (52x) се сметаат за гuplicate теми период. Ова е мене да влијае, бидејќи имам средни форум 400.000 Мислења x 52 = Секако Смртта!
    Јас сум почнуваат да ја губат AdSense на приходи и тоа е што ме лути!

Имате часот, П.С.: Јас избришани vBET кеш по опомената.

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Добро, имате AM. Јас ќе го проверам и јас чекам за резултатите од тестот. Благодарам
    Последен пат изменето од kamilkurczak; 13-01-11 на 14:40.

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Quote Напишано од kamilkurczak View Post
    Добро, имате AM. Јас ќе го проверам и јас чекам за резултатите од тестот. Благодарам
    Ќе тест ми подесување во следните неколку дена, но она што може да ми кажете за она што се случува со Google? Што тие промени? Што е vBET ќе направам за тоа? Овој проблем сигурно ќе ги погоди сите средни | голема форуми порано или подоцна.

Со почит

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Ве молиме грива нова тема со ова прашање - ние ќе likt да се соберат сите прашања во теми. може да Можете ставете постои содржината на вашиот премиер со линкови? Јас би сакал да ја покажеме нашата друг работник, може да ви?
    Последен пат изменето од kamilkurczak; 14-01-11 на 14:28.

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Зошто јас треба да се направи нова тема ако проблемот е иста? Ви го испратил оваа порака со линкови на премиерот како што се бара, Не сакам да се направи јавноста се задржани Google email бидејќи за локална законите за приватност и поради тоа оди против Googles TOS. Можете да ги имаат сите неопходни информации за да ми даде одговор.

Со почит

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од mario06 View Post
    Зошто јас треба да се направи нова тема ако проблемот е иста? Ви го испратил оваа порака со линкови на премиерот како што се бара, Не сакам да се направи јавноста се задржани Google email бидејќи за локална законите за приватност и поради тоа оди против Googles TOS. Можете да ги имаат сите неопходни информации за да ми даде одговор.

Со почит
    Затоа што:
    1. Имаш други примери на адреси од Google
    2. Причината, во твојот случај може да се различни што тука
    3. Решавање на ова прашање не може да го реши вашиот еден
    4. Во овој момент не сум сигурен кој на прашањето - дали статусот на ова е повторно "да се објасни", бидејќи се врати во низата Автор Форум, или поради тоа што на вашата забелешка.
    5. Како јас ги разбирам во овој момент bhanuprasad1981 кој е автор на оваа тема не треба на ова прашање веќе - така што ова прашање е затворено.
    6. Нашиот тим не знам кој да им помогне во моментов без читање целата тема. Не можеме да дозволиме за тоа - во спротивно ќе имаме ситуации кога ќе треба да го прочитате стотици мислења да сфатат кои се уште треба нашата помош

Ве молиме само отвори нова тема да се направи тоа поедноставно - кога смета дека се едноставно тоа се случува побрзо
    Последен пат изменето од vBET; 14-01-11 на 19:10.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од bhanuprasad1981 View Post
    ви се точни, јас го игнорираат тоа е-маил, резултатот беше 75% сообраќај загуба заедно со ранг на страница капка, имам целосно отстранети VBET два месеца се врати, но сепак сообраќај се уште е премногу ниски во споредба со моите сајтови сообраќај пред да инсталирате vbet
    Здраво. Ве молиме кажете што е фактичката состојба на вашиот форум. Јас сум малку загубени, бидејќи Камил дозволено да се справи со 2 прашања во една нишка. Како што видов имаш одговор и една можна причина - ред интеграција. Вие постапува ова, потврди дека сега интеграција е во ред и да престане одговарање за 2 месеци - нашиот персонал претпоставува дека ова прашање е решен на вашиот форум. Значи она што се случи?

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Quote Напишано од vBET View Post
    Затоа што:
    1. Имаш други примери на адреси од Google
    2. Причината, во твојот случај може да се различни што тука
    3. Решавање на ова прашање не може да го реши вашиот еден
    4. Во овој момент не сум сигурен кој на прашањето - дали статусот на ова е повторно "да се објасни", бидејќи се врати во низата Автор Форум, или поради тоа што на вашата забелешка.
    5. Како јас ги разбирам во овој момент bhanuprasad1981 кој е автор на оваа тема не треба на ова прашање веќе - така што ова прашање е затворено.
    6. Нашиот тим не знам кој да им помогне во моментов без читање целата тема. Не можеме да дозволиме за тоа - во спротивно ќе имаме ситуации кога ќе треба да го прочитате стотици мислења да сфатат кои се уште треба нашата помош

Ве молиме само отвори нова тема да се направи тоа поедноставно - кога смета дека се едноставно тоа се случува побрзо
    1. Имате е-мејл на Google. kamilkurczak има мејл на Google. Не можете да испраќате е-мејл на Google јавно поради мојата локална Земја законите за приватност и затоа што тоа е против Google TOS што ќе ме забрани веднаш на Google Adsense.

2. Дај ми причина | фикс за мојот проблем, бидејќи сите вас имаат материјал.

3. Предупредувањето пораки кои обајцата добија се исти.

4. Го имам истото прашање како на сиромашните bhanuprasad1981, Сега е премногу доцна за него, но не за мене, прашува одговорот е потребно инаку јас ќе го следат неговиот сигурни смрт.

5. Како што реков во точка 1. Вие и kamilkurczak ги имаат сите потребни информации за да не работат околу на Буш и да ми даде солидна корисни одговор | поправи и не се грижи за подигање на тема брои.

bhanuprasad1981 Одговорени неколку дена пред (неколку теми погоре рудник) и го потврди она што реков и, исто така, изјави дека е осакатена, неговата понуда е под неа, јас не знам каде ќе прочитате дека неговиот проблем е фиксна!?
    bhanuprasad1981,
    ви се точни, јас го игнорираат тоа е-маил, резултатот беше 75% сообраќај загуба заедно со ранг на страница капка, имам целосно отстранети VBET два месеца се врати, но сепак сообраќај се уште е премногу ниски во споредба со моите сајтови сообраќај пред да инсталирате vbet
    Па јас мора да се претпостави дека неговиот проблем не беше решено од страна vBET бидејќи тој отстрани vBET сите заедно. Пред да се заврши како него сакам одговори брзо, без евтини зборуваат, бидејќи Јас сум губење на пари и тоа ќе стане проблем.
    Последен пат изменето од mario06; 15-01-11 на 07:49.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Затоа ве молам само се создаде нова тема за вашиот проблем. Можете да напишете таму дека содржината е во часот, но имаат потреба од нови штиклирано отвори за новото издание да бидат способни да управуваат со него. Ве молиме отворете нова тема за вашиот проблем, ако сакате нашата поддршка. Овој случај е за bhanuprasad1981 и е решен, бидејќи тој не е страдање на прашањето веќе.

Не нова тема = ниту еден случај за нашите вработени. Ве молиме - тоа не е прашање да се разговара. Ние ќе почне да работи на прашањето кога нова тема за тоа доаѓа и ќе биде во можност да управуваат со него соодветно. Ние сме тука да ви помогнат Ние ви нудиме на нашите бесплатна поддршка. Имаме едноставен процес кој ви дозволува да управуваат со клиенти прашања во добар начин. Со одбивање да го започне процесот (пишување нова тема) ќе одбие нашата поддршка.

Ние со задоволство ќе ви помогне - само ве молиме да се создаде нова тема со вашето прашање Опис - можете да го напишете таму врски беше испрати во часот, можете да го вклучите има линк до оваа тема. Сепак ние треба да ни даде штиклирано, почнувајќи нова тема во грешки извештаи или проблеми секција. Веднаш штом ќе го стори тоа ќе почне да работи на неа. Нашите клиенти базата на податоци е се поголем и поголем и добра, едноставна и се користи процес ќе ни овозможи да им помогне на сите наши клиенти во најдобар начин и ни овозможи да се справат соодветно нивните случаи.

Страница 2 на 3 FirstПрво 123 ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •