и имам само две e-mail.сè е добро, не можам да се репродуцира твое прашање, па мислам дека се е во ред.
и имам само две e-mail.сè е добро, не можам да се репродуцира твое прашање, па мислам дека се е во ред.
Корисникот само испратени и јас и моите модератори доби известување двапати!, Ова е само случи бидејќи инсталирање vBet.
Јас ќе го додадете вашиот e-mail на нашиот форум, што дава известување, ако се пост vBulletin нема да ви даде известување за свој пост, јас ќе испратите тема или мислење и да видиме дали ќе добие само еден е-мејл![]()
Само испратени и доби 6 известувања .... ќе треба премногу!
тоа може да биде нешто да се направи со код тагови?
OK јас забележав дека. Можете ли да објасните како да додадете e-mail на форумот? Јас ќе се обидам да го репродуцира на мојот тест форумот.
Јас не во првиот пост http://www.vbenterprisetranslator.co...289-post1.html
Добро, благодарам за тоа. Сега ќе се обидам да се репродуцира ова прашање на мојот тест форумот и поправите го тоа!
![]()
Благодарам, но тоа може да биде нешто да се направи со мојот код тагови или мојот HTML копчето за истакнување на кодот.
Слободно да се погледне преку шаблони / фајлови имате пристап до двете
Само имаше нов пост во тој форум, но само една известување, но тие не користат тагови Конвертирај подредени и филтрирани лист во HTML