Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 9 на 9

Тема: vbet не е добра? е во право ...

Банирани
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    20

Unhappy vbet не е добра? е во право ...

Здраво секој ...

прво јас сум навистина жал за создавање на оваа тема.

Јас сум со користење vbet како бесплатна верзија од последните 6 месеци.
    кога ажурирање vBulletin од vb3.x да vb4.0.6 со имала 3.5.2 по ова vbet 2.4.3 не работи правилно.
    за поддршка јас направив тема на vbet сајт како име " и" зборот " болест " во средината на Адреси" и" кој URL е : http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    горенаведените тема сум направил на 26-08-2010 за решение и денес е 15-09-2010, но мојот проблем се уште не се реши, а исто така vbet тим поддршка запре за мене по малку помош.

и јас сум со користење на ново правило или седи на имала подолу Тема:
    имала 3,5 премиерот кандидат 1 е тука! - Имала оптимизација форум

во оваа тема го искористив / форуми (или на друг име на папка) vb4 инсталирате правило и седи па после ова седи vbet не работи правилно со имала 3.5.2 со новите правила и седи.

Јас двапати време отстрани vbet од мојот форум, а потоа јас повторно да се инсталира со свежа седи, но не работат.
    Го следев целата настава која е да се обезбеди од vbet но се уште не работат и да ставам целата настава кој го следев како под тема:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

но сè уште не функционира и се уште не одговор од vbet тим.
    Јас сум изгубил многу членови и пребарувачите сообраќај.

мојот форум линк:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    преведени линк:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

, така што зошто се создаде оваа тема за сите кој е користење на нови имала правила и седи како и за решение.

Јас сум навистина жал за мојата слаба англиски јазик.

благодарам
    Последен пат изменето од newsoftw; 15-09-10 на 19:18.

Член
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    97

Верувам дека овој форум е само за платена верзија, јас само со помош vbet (платена верзија се разбира) од неколку дена одат и доволно добар резултат, не се сомневам за производот концепт и поддршка, сите е големо

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Здраво. Ве молиме користете правото форум за право пораки - нишка се пресели во делот за бесплатна верзија.

Ве молиме имајте во предвид дека ние не престана поддршка на вас. Сакам да ви се извини - Не знам како го изгубиле Вашиот Последните 2 пораки. Се борев тоа прашање е решено и во мрежата! Не ми покаже нова порака (Не жолта позадина) па јас само случајно го пропуштите. Двапати ... И Камил е на одмор сега. Затоа ве молам да ми се извини. Јас нема да ја прочита целата приказна повторно и да ви даде одговор денес.

Ние се грижиме за сите наши корисници - за платени и бесплатна верзија. Се разбира платена верзија има приоритет, но без еден е поддржан премногу
    Последен пат изменето од vBET; 16-09-10 на 14:30.

Банирани
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    20

Ви благодариме за одговор господине.

Да и вашето право бев пост оваа тема во погрешен дел поради ако ставам оваа тема во бесплатна верзија дел па vbet тим уште не е се чини coz бесплатна верзија не е прв приоритет за проверка, како на поддршка и така поради ставам оваа нишка во означената област за проверка, како на поддршка coz не тимот vbet ме поддржуваа од минатата недела, или повеќе од.

па јас сум навистина жал ова ако вашиот ум и јас се извинувам за тоа.

уште еднаш јас сум многу благодарност за г-дин vbet за помагање.

Благодарам

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Јас разбирам. Не appologise - јас бев оној кој го изгубиле Вашиот претходната порака, па јас ќе appologise. Прашањето е во акција сега, па се надеваме дека ќе се реши овој наскоро

Банирани
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    20

Ви благодариме за голема помош.

Најдов подобро решение е дека јас отстрани vbet од мојот форум и сега оптоварувањето на серверот и базата на податоци грешка и се решаваат coz кога секое тело, отворена преведени линк на мојот форум, па тоа се многу многу време да не се отвори и кога врската е па тоа не покажуваат стилови на преведени страници.

Па сега само до мене како да се запре Google пренасочување преведени врски значи кога ќе се отстрани vbet Google сè уште пребарување преведени линк на мојот форум.

Па, јас сум многу благодарен што ми помогне во ова прашање.

благодарам

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Само користење reditect во. Htaccess од сите страни со јазичен код на страна без неа.

Како што разбираат дека не треба да се работи повеќе на вашиот 2 проблем со стилови.

Банирани
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    20

Ви благодариме за одговор господине.

Јас не understtand "Само користење reditect во. htaccess од сите страни со јазичен код на страна без неа"

а исто така и стилови прашање поради i отстрани vbet и по vbet отстранување на имала Мапа на сајтот работат на проектот.

благодарам

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Јас не ги разбирам реченицата за карта.

Правило кое ќе се пренасочува сите преведени страници не се преведени еден:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Ве молиме донесе до посебен случај и тоа тест.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •