Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 8 gada 8

Thread: Forum displejs url netiek tulkotas

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Default Forum displejs url netiek tulkotas

Hmm manā forumā, vbet forumā, un dažos citos forumā, es redzu foruma redzamais URL nav tulkotas, joprojām, izmantojot noklusējuma valodas url

piemērs

reālā lapa
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/
    tulkoto lapu, kas joprojām pats angļu vārds url
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/es/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/id/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/it/forum/bug-reporting/

ir kāds šī salabot? vai es garām kaut ko?
    Pēdējo reizi basketmen; 14-09-10 pie 16:51.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Forum vārds URL nav iztulkots - mēs neatbalstām šo par vBSEO. Tas ir atbalstīts 4.x vBulletin draudzīgs URL.

Mēs neatbalstām šo par vBSEO, jo tā ir neatgriezeniska, piemēram, URL pavedieni. URL pavedieni ietver diegu id tā tulkojums ir atgriezeniska - mēs vienmēr zinām, ka pavediens tas ir par. Tas nav darbs forumos URL.

Mums jau ir iezīme pieprasījums, lai to paveiktu, un redzēt daudz problēmas ar to. Tas ir iespējams, mēs atbalstīsim to. Still šobrīd mums ir daudz citu uzdevumu ar lielāku prioritātēm, vai vienkārši ar mazāk jautājumiem

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

hmm dabūja to, paldies par skaidrojumu

Es dalīties arī, ja man kaut kas

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

ok es jau konstatēts veidā, lai tā, joprojām izmantojot vb3

tāpēc es mainīt domain.com/forumname/ ar domain.com/forumid/ patīk, ko izmanto vbseo.com forums vBSEO SEO Plugin - Vispārēji Diskusija vBSEO.com

Tagad tā nav problēma, pat forumu url ar citu valodu, jo ir tikai / forumid in url bez / forumname līdzīgs šim

Noklusējuma forum url domain.com/f2 /
    Espana url domain.com/es/f2 /
    italy url domain.com/it/f2 /

Lūk, kā to darīt (izveidot rezerves First lūdzu, pirms darīt kaut ko, dariet to uz savu risku)

1. Iet uz vbseocp.php -> URL Rewrite uzstādījumi -> Forums URL -> Advanced Settings

mainīt visus iestatījumus, izmantojot [forum_title] ar šo f [forum_id] (piemēram, lieto vbseo.com forumā)

2. Jo forums url maina izmantot forumname piemēram domain.com / forumname / tikai forumid, piemēram, / domain.com/f2, tāpēc mums ir nepieciešams pārorientēt 301 veco forumu url uz jaunu foruma URL, lai indeksētu URL Google un citās vietnēs tiek novirzīti 301 uz jaunu foruma url nezaudējot vērtību, par to

Iet uz vbseocp.php -> Custom redirects ->

pievienot šo un mainīt savu veco forumu url ar jaunu url, mainīt treknrakstā daļa zemāk ar katru forums id (pateicoties Mert Gökçeimam in vbseo.com)

"F / old-foruma-name /(.+)$' => 'f / fid/ $ 1 '
    "F / old-forum-name / '=>' f / fid/ '

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas bija labāks par jūsu SEO ir forumu vārdu iekļauti jūsu forumā URL.

Tāpēc mēs iesakām pārskatīt ideju par forum URL tikai ar forumu id ...

Kas bija nepareizi ar iepriekšējo? Kas visiem šiem pasākumiem? Kāpēc piespiest Google, lai atkārtoti indekss visiem jūsu foruma lapām? ... Ja tas ietekmē arī pavedienu URL (tāpēc arī ir vienīgais forums id), tad jūs arī spēki, Google, lai atjaunotu indekss visiem jūsu pavediens URL ...

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas bija labāks par jūsu SEO ir forumu vārdu iekļauti jūsu forumā URL.

Tāpēc mēs iesakām pārskatīt ideju par forum URL tikai ar forumu id ...

Kas bija nepareizi ar iepriekšējo? Kas visiem šiem pasākumiem? Kāpēc piespiest Google, lai atkārtoti indekss visiem jūsu foruma lapām? ... Ja tas ietekmē arī pavedienu URL (tāpēc arī ir vienīgais forums id), tad jūs arī spēki, Google, lai atjaunotu indekss visiem jūsu pavediens URL ...
    jā, es jau domāju, un daudz, ņemot vērā par to, forums nosaukums nav īsti nepieciešams forumā url piemēram vbseo.com forumu (tās ir pietiekami forumu nosaukuma virsrakstu, aprakstu un atslēgvārdus.) Vītne url neietekmē, tā joprojām ir pavediens nosaukumu url nav mainījies vispār

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja basketmen View Post
    jā, es jau domāju, un daudz, ņemot vērā par to, forums nosaukums nav īsti nepieciešams forumā url piemēram vbseo.com forumu (tās ir pietiekami forumu nosaukuma virsrakstu, aprakstu un atslēgvārdus.) Vītne url neietekmē, tā joprojām ir pavediens nosaukumu url nav mainījies vispār
    Thread URL ietver arī forumā. Tātad, ja iepriekš ir jūsu pavediens URL, kas ietverti forumu vārdu un tagad tikai foruma id, tad šos URL tiek mainīti too. Ja nē, tad vēl ir Google izmanto vārdi no URL laikā indeksācija. Ņemot forumu vārdu forumā URL padara to labāku par SEO - sniedz jums augstāku pozīciju meklēšanas no šiem vārdiem.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

jā paldies, kā iepriekš post es jau domāju par šo un pētniecības daudz dažas dienas, nedēļas, es gribu lai to izmēģinātu

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •