Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 6 gada 6

Thread: Mobile Device Style uzdevumu, un citu stilu izmantot dažādas lietotāju

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Default Mobile Device Style uzdevumu, un citu stilu izmantot dažādas lietotāju

Tas ir faktiski par atšķirīgu stilu, kas izmanto dažādas lietotājs, tādēļ, ja stils saglabāts vbet Full failu kešatmiņu Viesiem (piemēram, zaļa stils), un citu lietotāju atvērts forums ar dažādu stilu kā noklusējumu (piemēram, zilās stils), otrais lietotājs būs vēl arvien pirmās personas stilu glabājas stilu (zaļa stils, ne zils stils)

Tur ir viens no populārākajiem mod vb.org Mobile Device Style piešķiršana

tā automātiski noteikt, ja lietotājs, izmantojot mobilo tālruni (nav pc), lietojot Mobile super gaiša āda / style, Nevis, izmantojot noklusējuma

tā nedarbojas, jo izmantojot vbet Full File Cache Viesiem, jo stilu, kas glabājas failu, izmantojot noklusējuma stilu, lai lietotājs, izmantojot Mobilais telefons atverot stilu saglabāti faili too, tas parasti noklusēto stilu (lai pc stils)

ka mod darba atkal, kad es atslēgt vbet Full failu kešatmiņu Viesiem, dzēst Chace un chmod 755 atkal vbet_guestcache mapē

Es joprojām mēģina nevar, ka mod (vai atšķirīgu stilu, ko izmanto dažādas lietotājs) darba, bet pilns Chace darbu pārāk, tāpēc varbūt padarīt uzglabātie faili Chace pēc stila pārāk, tikai, ko izmanto lietotājs ar vienā stilā

ja vēl nav grūti saprast, lūdzu, ļaujiet man zināt, es centīšos padarīt to daudz skaidrāk

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pēdējās atbrīvošanas vBET appropriatelly strādā ar diffetenr stiliem aind Viesu Cache. Viesu Cache piebilst stilu id uz failu nosaukumu, skudru, kas ir, kā mēs, lai viesi varētu mainīt stilu, pat ja Viesu Cache ir ieslēgta.

Tātad vispirms, lūdzu, pārbaudiet vai Jums ir pēdējo vBET atbrīvošanu uzstādītas.

Ja jā, tad, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu spraudnis darbosies pirms vBET, kas nosaka, Viesu Cache failu, vajadzētu izmantot. Tas ir viss, kas ir nepieciešams - jūsu mod izmaiņas stils id un thich izmaiņas ir jāveic pirms vBET pārbaudes. vBET ir, izmantojot styleid, lai noteiktu, Viesu Cache failu āķis global_start

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

hi Michał

- es pārbauda admincp --> Produkta --> tas ir vbet 3.3.6, lai tās vēlāk

- Šeit ir daži piemērs vbetchace, tas jau bija ietverti stilu id?
    _showthread_php_t_8458210.html
    _showthread_php_t_8808510.html
    _showthread_php_t_8811110.zip
    _showthread_php_t_1989110.zip

- Michał jūs varat man pateikt, kas spraudnis, tieši kas rada un iepazīties ar pilnu Chace failu, es rakstīt nosacītu kodu šo mod, kas spraudni, lai izslēgtu kādu stilu, izmantojot pilnu Chace failu. Piemēram, ja lietotājs izmanto stila id Nr.1 viņš / viņa izmanto pilnu Chace, bet, ja izmantojat stilu id No.2 viņš / viņa nav pilnībā izmantojot Chace

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Viesu cache kods ir iekļauta failā / Includes / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php un funkcijas vbet_getGuestCacheFile nosaka cache faila nosaukumu. Kā jūs varat redzēt - stils id tiek lietots beigās, faila nosaukums, un to lasa no
    Code:
    $vbulletin->userinfo['styleid']
    Pilns failu kešatmiņu ir lasīt, vBET jo āķis global_start un uzrakstīts āķis global_complete vai global_shutdown.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Ok es jau šo mod darba vai citiem stiliem, ko vēlaties izslēgt vbet, dont zināt, ja citiem cilvēkiem iegūt šo problēmu, bet ja jā jūs varat, izmantojot šo risinājumu arī

Iet uz AdminCP -> Plugins & Products -> Plugin vadītājs

meklēt šo 3 plugins
    vB Enterprise Translator
    Rakstīt viesu cache
    vB Enterprise Translator - Flags

atvērtu un wrap tos kodeksa saturs ar to, ja nosacījums

if (STYLEID! = 10)
    {
    / / Koda satura
    }

izmaiņas 10 ar savu stila id numura, kas vēlas izslēgt no, izmantojot vbet un neizmanto pilnībā chace, piemēram, šajā stilā : Mobile super gaiša āda / style ka, izmantojot Mobile Device Style piešķiršana kā es varu izmantot tagad

Nb. Lai uzzinātu, kāda ir jūsu stils ID numuru, dodieties uz phpmyadmin -> doties uz Tabula: Style -> var redzēt numuru styleid kolonnā
    Pēdējo reizi basketmen; 14-09-10 pie 13:51.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Es tikko unistalled mobilo ierīci stils, es zaudēju aptuveni ** dienā ieņēmumus, bet man nav laika, lai spēlēt aptuveni, un es neesmu gatavojas maksāt puisis 10 **** stundā, to darot.

Tieši tāpēc es varu iegādāties "gatavo" produktu, es nevēlos būt beta testētājs ikvienam.

Jūsu dara labu darbu, lai dalītos, un es ļoti novērtēju to.

Cheers mate ...

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •